G4Media.ro

Singurul pacient rămas în viaţă dintre cei 6 transferaţi după incendiul de…

sursa foto: Inquam Photos/ Flavius Corfu

Singurul pacient rămas în viaţă dintre cei 6 transferaţi după incendiul de la Neamţ va fi externat

Singurul pacient care a supravieţuit după ce a fost transferat de la Spitalul Judeţean Neamţ la spitalul mobil din Leţcani va fi externat, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare, a declarat, vineri, dr Florin Roşu, noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase ‘Sf Parascheva’ din Iaşi, transmite Agerpres.

Acesta este un bărbat în vârstă de 74 de ani, cu comorbidităţi.

„Pacientul de la Piatra Neamţ în momentul de faţă este externat din sectorul de terapie intensivă. Este mutat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Are nevoie de condiţii post terapie. El este internat într-o rezervă. Starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Probabil că săptămâna viitoare va fi externat şi, desigur, va fi redat familiei”, a declarat dr. Florin Roşu.

Acesta este singurul rămas în viaţă dintre cei şase pacienţi cu COVID-19 transferaţi la spitalul mobil din Leţcani după incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la spitalul mobil de la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.

Ulterior, la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.

sursa foto: Inquam Photos/ Flavius Corfu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu