G4Media.ro

Singapore va dezincrimina sexul între bărbați, anunță premierul țării / Definiția legală…

sursa foto: Pexels/ Adhitya Andanu

Singapore va dezincrimina sexul între bărbați, anunță premierul țării / Definiția legală a căsătoriei în Singapore rămâne cea între un bărbat și o femeie

Singapore va dezincrimina sexul între bărbați, a declarat duminică primul ministru, adăugând că societatea din orașul-stat devine din ce în ce mai tolerantă față de persoanele gay, relatează Reuters.

Dar a adăugat că guvernul nu are nicio intenție de a schimba definiția legală a căsătoriei în orașul-stat – adică între un bărbat și o femeie.

„Cred că acesta este lucrul corect de făcut și ceva ce majoritatea singaporezilor vor accepta acum”, a declarat premierul Lee Hsien Loong în discursul anual de la mitingul de ziua națională, adăugând că guvernul va abroga secțiunea 377A din codul penal, o lege din epoca colonială care incriminează sexul între bărbați.

„Chiar dacă vom abroga secțiunea 377A, vom susține și proteja instituția căsătoriei… Conform legii, în Singapore sunt recunoscute doar căsătoriile între un bărbat și o femeie”, a adăugat Lee.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. Asta înseamnă normalitate!

 2. Sexul între femei era permis?

  • La asta ma gândeam și eu, ori articolul cu pricina spunea explicit doar bărbați lăsând femeile in zona gri ori era interzis si pentru femei. In ambele cazuri mi se pare o mentalitate înapoiată, in primul caz femeile nici nu exista, vorba aia “politica e pentru noi, oamenii” si im cazul al doilea de ce am incrimina in continuare femeile?
   Nu mai vorbesc ca astea sunt întrebări pe care orice cititor si le pune, deci si cineva din redacție si ar putea proactiv sa caute ce spune legea despre femei si sa scrie in articol, dar e suficient copy paste + translate

 3. Si tu crezi ca natalitea se creste cu o lege? Referendul familie traditionala?
  Faci copii cand ai o stabilitate financiara sau la betie.
  Copii nu se cresc cu legi si cu voucere de 2 lei.
  Voi toti sunteti invidiosi ca se simte lumea bine!

 4. Ai lovit-o acolo unde o doare cel mai tare pe Monica: în indiferendumul coaliciunii pentru habotnicie. Indiferendum copt de pocăiții americani, dar apladudat la vremea respectivă și de ambasada rusă (că, deh, se potrivea indiferendumul perfect pe narativul anti-occidental al Rusiei).

 5. E clar ca esti barbat dupa exprimarea cu rozeta.

 6. Nu vad care este legătura între homosexualitate și natalitate?! Eu sunt cat se poate de heterosexual și am optat să nu fac copii. Nici nu mai am timp chiar dacă mă răzgândesc!

 7. monica este in transformare, incearca sa fie femeie, dar inca nu reuseste!

 8. Depravare,decadenta, sminteala