G4Media.ro

Sindicatul din Primăria Timișoara a reușit reînființarea Direcției de Sport / Fostul…

Sindicatul din Primăria Timișoara a reușit reînființarea Direcției de Sport / Fostul director a dat în judecată administrația locală / Viceprimar: Preocupările timișorenilor sunt altele, nu ce funcție de director a pierdut un om al sindicatului

Sindicaliștii din cadrul Primăriei Timișoara au reușit înființarea unei direcții de sport, după ce aceasta a fost desființată de administrația condusă de Dominic Fritz, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Dezbaterea publică organizată de Primăria Timișoara privind înființarea unei noi direcții și modificarea organigramei nu a suscitat prea mult interes în rândul timișorenilor.

Prezent la întâlnire, liderul de sindicat din instituție Tiberiu Negrei, a reclamat absența primarului Dominic Fritz.

“Voiam să o spun și în această dezbatere publică, din păcate, deși am solicitat o consultare vizavi de aceste două proiecte cu domnul primar Dominic Fritz, se pare că nu s-a dat curs la această solicitare, unde sigur noi, ca sindicat, aveam niște puncte de vedere vizavi de aceste două proiecte. Se pare că există un refuz pentru a avea loc această consultare, ceea ce nu pot să spun decât că este regretabil”, spune Tiberiu Negrei.

La dezbaterea organizată de municipalitate a fost prezent viceprimarul Ruben Lațcău.

“Consultarea publică pe care o doriți și ați dorit-o și de care vă plângeți că n-ați avut parte este tocmai în acest moment. Suntem într-o consultare publică, din păcate, vedem că interes la nivel de societate este extrem de scăzut, vedem că de fapt, preocupările timișorenilor și ale locuitorilor acestui acest oraș sunt altele, nu ce funcție de director a pierdut ce om al sindicatului dumneavoastră”, spune Ruben Lațcău.

Noua structură din cadrul Primăriei Timișoara se va numi Direcția Generală Proiecte și Lucrări Municipale pentru Sport și Transport Feroviar.

Este înființată la dispoziția instanței, în urma unui proces câștigat de Culiță Chiș, care o va și conduce. Cele două proiecte de hotărâre vor fi supuse aprobării în ședința de Consiliu Local programată joi

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. in romanica, hotii de stat profesionisti sint protejati de ‘justitie’.