G4Media.ro

Sindicaliștii din poliție i-au cerut ministrului Bode intrarea în grila de salarizarea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sindicaliștii din poliție i-au cerut ministrului Bode intrarea în grila de salarizarea cu data de 1 iunie, acordarea normei de hrană actualizate și scoaterea pensiilor militare din PNRR: Asteptam cu interes emiterea OUG de care depinde renunțarea la mișcările de protest

Sindicatele din poliție au anunțat, marți, după întâlnirea cu ministrul de interne Lucian Bode că ”SNPPC a solicitat intrarea în grila de salarizarea cu data de 1 iunie 2023 în integralitate, acordarea normei de hrană actualizate și scoaterea pensiilor militare din PNRR”. SNPPC a anuntat declanșarea protestelor începând cu ziua de 06 iunie.

”Asteptam cu interes emiterea OUG de care depinde renunțarea la mișcările de protest, pentru ca, fiind sindicat reprezentativ avem membru permanent in plenul CES si martea viitoare vom cunoaste daca exista intentia de a se emite OUG ul promis”, se mai arată în comunicat.

Sindicatele din MAI susțin că ministrul de interne Lucian Bode a propus intrarea în grila de salarizarea cu 1 iulie 2023 cu plata pe 14 august și acordarea sporurilor la nivelul noului salariu de funcție începând cu 1 august cu plata pe 14 septembrie 2023.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. si militienii sunt militari? pe ce front au fost?

  2. Sa se iasa la pensie la virsta de 65 de ani . La cea mai mica abatere sa primeasca o cisma in fund fara drept de angajare la politia locala .Pentru ce sa primeasca norma 50 ? Nu pot veni cu pachetel la serviciu ? Cite ore lucreaza efectiv un paznic de hoti ? Ii tine cineva fortat in acest serviciu ? Pot merge sa lucreze in privat .

  3. dada, sa poata beneficia in continuare de pensii speciale