G4Media.ro

Sindicaliştii din Poliţie avetrtizează că, după doar o lună de folosire, noile…

Sursa foto: Facebook / Sindicatul Europol

Sindicaliştii din Poliţie avetrtizează că, după doar o lună de folosire, noile uniforme se deteriorează / ”Pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripţiile cu “Poliţia” s-au dezlipit”

Sindicatul Europol afirmă, luni, că, după doar o lună de folosire, noile uniforme se deteriorează. Potrivit sindicaliştilor, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripţiile cu “Poliţia” s-au dezlipit, anunță News.ro.

”De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privinţa noii uniforme pe care Poliţia Română vrea să o achiziţioneze. De la licitaţii anulate şi până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenţii şcolilor de agenţi de poliţie au primit în 2022 noua uniformă”, susţin, luni, sindicaliştii, într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Sindicatul Europol

Potrivit acestora, materialele folosite nu corespund cu cele prezentate.

”Colegii semnalează deja situaţii în care, la o lună de la utilizare, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripţiile cu “Poliţia” s-au dezlipit”, au mai transmis sindicaliştii, distribuind fotografii cu uniformele deteriorate.

Sindicatul Europol a adăugat că, nici după 20 de ani, Poliţia Română ”nu este capabilă să facă un mic efort şi să se asigure că zecile de milioane de lei destinate noii uniforme sunt cheltuite legal şi eficient”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

 1. Asa polițiști…așa textile…calitatea textilelor reflectă calitatea polițistului care le poartă…zici că o să I iasă ouăle prin pantaloni…

  • Care oua? Alea ce le-au uitat la salonul de pensat?

  • Când 80% din punctajul pentru adjudecarea unei licitații este dat de „cel mai mic preț” s[ nu ne mirăm! În rest comentarii specifice decerebraților USR incapabili să citească o știre și să o înțeleagă! Ce să faci? Ăia 5% din scursura societății!

  • @mihai noroc cu restul de 95%, de ne-au umplut de autostrazi
   probbail tot din cauza 5% USR au ars si oamenii de vii prin spitale
   probabil si cusaturile de la uniformele lui BODE-plagiatorul tot dn cauza USR?
   hai mai zi , de ce se mai face vinovati astia de la USR 5%?

  • @Mihai Să înțeleg că vouă v-au luat uniforme de calitate, nu? Tot ce e mai bun pentru securiști la urma urmei.

  • @eugen – deștept ca orice USR-ist! Atât poți? Ești obsedat?
   Am mai povestit că am lucrat la bugetari și că am făcut și achiziții! Legea zice(a) că prețul e 80% din punctaj. Să zicem că voiam cartușe de imprimantă. Firma „Trei coceni” venea cu știfturi făcute pe vapor la 35 de lei iar HP venea cu originale la 45 de lei. Eram OBLIGAT să iau știfturile! E unul din motivele pentru care am plecat la privat!
   @Andrei – stai jos că te ia amețeala când e vorba de cifre!

 2. securiștii de la doi și un sfert nu au avut vreme să vadă în propria ogradă nici de această dată; nici doctorul eșuat al dulapului de la Cotroceni

 3. Ați votat PSDNL 55%, nu meritați nimic, nație de inconștienți ce sunteți.

  • Și o să mai votăm, cu tot neamul, numai să nu mai văd comentarii pline de ură marxistă! OK? Până nu vă civilizați o să vă voteze doar cei de aceeași teapă cu voi = scursura societății!

  • O să rămâneți o nație ruptă în fund la propriu și la figurat, niște sălbatici, niște primitivi. Dar în mintea voastră sunteți zei.

  • Orice, dar absolut ORICE să nu mai văd un partid ai cărui susținători nu știu decât să înjure! Vreau să îmi cresc copiii în liniște nu în marxismul vostru plin de lozinci și limbaj suburban! Învățați să trăiți în societate, respectații pe ceilalți și poate o să ajungeți la la putere! Crezi că am să votez VREODATĂ pe unul care mă înjură?

  • @Mihai tu ești rusofil celebru, despre ce vot vorbești? Si despre ce înjurături? Tu esti ca si Putin in lumea ta paralelă?

 4. cu un ministru ca BODE, s-a plagiat pana si cusatura , nu mai zicem de material

 5. Uniforme=carpe=sindicate=carpe=pensii=carpeli! aveti ce meritati!

 6. Ăștia de livrează pt.politisti și în același timp sunt președinți de Senat universitar nu sunt in conflict de interese? Pe ăștia nu i vede sindicatul?

 7. nu va mai bagati in boscheti, ca acolo va rupeti hainele.

 8. Deviza la MAI este, Daca sefii fura,furam si noi.

 9. Si nu pot sa doarma in logane din cauza uniformei rupte?
  Sunt unii…bubuie uniformele pe ei..ce teste de rezistenta fizica? Militarii se antreneaza?? Sa nu mai zic de pile si rude angajate…pff…am un prieten al carui tata a dormit 20 de ani in politie ca agent, l-a angajat pe fi’su si s-a pensionat la 50 de ani. Acum scanu’ lui ia ramas lui fisu’. CA IN PERIOADA FEUDELOR
  LA LOPATA BAIETI. ORICUM STATI DEGEABA SI ASTEPTATI SA VA PENSIONATI LA 50 DE ANI CU PENSIE 4500LEI NET
  LA LOPATA&MUNCA BA

 10. asta daca mai era nevoie de vreo dovada ca miltia freaca menta.