G4Media.ro

Sindicaliștii din Iași, despre vizitele ministrului Educației la școlile din Ialomița: Dacă…

Sindicaliștii din Iași, despre vizitele ministrului Educației la școlile din Ialomița: Dacă facem abstracție de tonul mai ridicat în fața copiilor, doamna învățătoare era la oră și își facea datoria

“Vizita din 14 ianuarie 2020 a Doamnei Ministru Monica Anisie la două școli din județul Ialomița nu poate rezolva gravele probleme din învățământul preuniversitar românesc”, spun sindicaliștii din Iași, într-o reacție la vizita ministrului însoțit de presă la școlile din mediul rural. USLIP Iași susține că “este inacceptabil să pui la zid un om pentru a fi ‘aruncate’ pietre în el. Dacă facem abstracție de tonul mai ridicat în fața copiilor, doamna învățătoare era la oră și își facea datoria așa cum am văzut, în condiții vitrege”.

“Totuși, nu putem tolera și accepta tonul ridicat al doamnei învățătoare! Aceasta însă nu ‘urla’, așa cum neacademic s-a exprimat Doamna Ministru”, continuă Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar, Iași (USLIP).

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. cu Javrele astea sindicaliste …NU se poate inainta …vor doar crestere de salarii …

 2. Vizita nu rezolva problemele din invatamant,in schimb arata proasta administrare de catre primarie.Aici trebuiesc cautati vinovatii ,nu invatatoarea,nu ministrul.Primarul este cel vinovat.Este inadmisibil ca intr o comunitate maricica sa nu fii in stare sa construiesti un wc intr o scoala.Daca esti gospodar si nu doar cu ochii pe furat este imposibil sa nu poti cu resurse proprii si mobilizand membrii comunitatii sa nu construiesti 100 m2 .Nu ii intereseaza.Vor sa carpeasca ceva drumuri,podete.Daca te duci la ei acasa ai sa vezi ca stiu standardele minime de confort.Eu ca partid as monitoriza tot ce inseamna administratie locala si as retrage sprijinul politic pentru toti primarii cu astfel de probleme.

  • Dacă și numai dacă ești interesat, dar nu strică aceste vizite neanunțate, mai ales la seral, să vezi pezență după- amiaza, doar în condică și parțială în cancelarie

  • Daca intr.o comuna nu poti gasi niciun zidar, niciun instalator si niciun faiantar e foarte grav! Gasesti insa sigur destui someri si persoane care stau cu orele in birt si asteapta banii de la Stat. CUM PUTEM M NSA SA CEREM SA SE CREEZE CONDITII SANITARE NORMALE PENTRU BIETII ELEVI CAND PARINTII NU SUNT DERANJATI DE FAPTUL CA SI ACASA AU BUDA IN CURTE?

 3. Cine sa-i educe pe educatori ? Chiar daca „invatatoarea „in cauza este destul de tanara si ar fi trebuit sa aiba o alta atitudine fata de cei mici se pare ca se comporta dupa bunul plac,urla”si evident se crede de neanlocuit,din nefericire astfel de cadre”(de partid sindical)polueaza invatamantul,dar,sunt fara glas cand sunt prinse cu mata-n sac !

 4. Hai că e nevoie mare de învățători la tara. Cine se oferă?
  E nevoie și de profesori
  Și de doctori.
  Mulți din cei care predau la tara sunt de fapt necalificați sau fac naveta între 4 comune.
  Probleme mai grave în învățământ sunt însă în mediul urban

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.