G4Media.ro

Simona Spătaru despre desființarea SIIJ: Am depus la Senat un amendament pentru…

Simona Spătaru despre desființarea SIIJ: Am depus la Senat un amendament pentru a reveni la forma inițiată de Ministerul Justiției / Orice tergiversare este de neînțeles

Senatoarea USR PLUS Simona Spătaru a anunțat că a depus un amendament la proiectul de lege pentru desființarea Secției Speciale care să elimine amendamentul adoptat de deputați prin care magistrații primeau imunitate sporită.

”Referitor la SIIJ, parlamentarii USR PLUS au fost singurii care au susținut proiectul de desființare fără nicio condiție, așa cum a fost promovat de ministrul Stelian Ion. Fără avize, fără imunități. Am depus, în consecință, la Senat, un amendament de eliminare a celui adoptat la Camera Deputaților, pentru a reveni la forma inițiată de Ministerul Justiției”, a scris Simona Spătaru pe Facebook.

Ea arată că ”orice tergiversare suplimentară nu face altceva decât să pună sub semnul întrebării existența unui angajament politic veritabil al partenerilor noștri de coaliție pentru corectarea dezastrului lăsat de guvernarea PSD în domeniul justiției”.

Dan Barna, co-președintele USR PLUS, a anunțat tot luni că Senatul ar putea fi convocat în sesiune extraordinară pentru a vota proiectul Ministerului Justiției de desființare a SIIJ. (Foto: Simona Spătaru / Facebook Nicușor Dan)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Wow, ne bucuram ca sunt si USRisti care incep sa ii dea in fapt pe colaboratorii Mafiei din PNL. Doamna Scantei, scoateti proiectul la vot. Lasati jocurile ce fac bine numai penalilor.

  2. Ba e de inteles. Sunt prea multi infractori inlantuiti in atrocitati criminale asupra populatiei ce au nevoie de umbrela SIIJ pentru a-si spala dosare.

  3. SIIJ nu se va desființa. Să vă fie clar. Proștii de la guvernare oricum vor fi deferiți justiției. Proștii nu au ce căuta la guvernare.

  4. Aceasta tergiversarea privind o decizie legata de siij, mărește neîncrederea în dorința politică privind înlăturarea corupției din justiție. Ce face siij in prezent? Timpul trece procurori își iau leafa de mii de euro pe lună.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.