G4Media.ro

Simion transformă botezul copilului său într-un eveniment politic, la fel ca în…

Sursa foto: georgesimion.ro

Simion transformă botezul copilului său într-un eveniment politic, la fel ca în cazul nunții / Invitație online la botezul fiului său, Radu / Evenimentul va avea loc în aceeași locație în care Simion a petrecut și Revelionul

”Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”. Aceasta este invitația care apare pe pagina liderului partidului extremist AUR, George Simion și a fost scrisă ca venind din partea fiului său, Radu.

Botezul organizat de liderul AUR nu e primul eveniment care de regulă se sărbătorește în familie, pe care George Simion îl folosește ca platformă politică.

Evenimentul este programat să se desfășoare pe data de 6 iulie, la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.

În aceeași locație s-a desfășurat și ”Revelionul de AUR”.

Organizatorii Revelionului AUR, pentru care nu s-a perceput taxă de participare, dar la care prezența a fost condiționată de înscrierea pe o platformă online a partidului, au promis atunci o experiență autentică bucovineană, cu urători și obiceiuri specifice zonei, muzică și mâncare locală pentru peste 1.500 de participanți.

La nunta sa din 2022, George Simion a organizat o petrecere în aer liber, unde a invitat toți românii. El a anunțat că a primit cantități impresionante de produse pentru a organiza o masă imensă pentru nuntași și a cerut ca produsele să fie românești.

Organizarea unei nunți în aer liber, la care sunt invitați toți românii, a fost asemănată cu nunta liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu, la care au participat zeci de mii de oameni, însă George Simion a respins atunci orice similitudine.

George Simion a scris în declarația sa de avere că a câștigat 400.000 de euro la nunta pe care a organizat-o ca o petrecere câmpenească în județul Vâlcea.

La capitolul „Cadouri, servicii sau avantanje obținute gratuit”, Simion a trecut în declarația de avere din 2023 suma de 400.000 de euro, pe care susține că a primit-o ca „dar de nuntă”, împreună cu soția lui, Ilinca, la nunta organizată în 27 august 2022.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Adunare susținătorilor dictaturi lui Putin

    • Atat de penibili sunt cei din aceasta adunatura numita Haur, ce de fiecare data nu am cuvinte sa imi exprim dezgustul.

  2. Așa se întâmplă când frâna corespunzătoare derapajelor nu mai funcționează, când cetățeanul e spălat pe creier de manele, mici, televiziuni de scandal și politicieni corupți. Nu vrea decât petreceri românești în aer liber cu multă mâncare gratis. După aia, poți să-l și împuști.

  3. Multumesc G4!!!!

    • chiar nu stiam. dar stati linistiti ca o sa va luati banii de publicitate dupa ce se primeste darul la botez

  4. Sa-l ia pe Babasha sa-i cante