G4Media.ro

Simion, liderul partidului extremist AUR: Miercuri este Ziua Naţională a Ungariei, nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Simion, liderul partidului extremist AUR: Miercuri este Ziua Naţională a Ungariei, nu înţelegem de ce nu se lucrează în Camera Deputaţilor şi în Senat/ Ziua Națională a Ungariei este, de fapt, în 20 august

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a criticat, marţi, procedurile prin care s-a stabilit că miercuri nu se lucrează în Camera Deputaţilor şi în Senat, afirmând că nu este prima dată când se încearcă să se „eludeze” munca în Palatul Parlamentului.

„Aş începe această conferinţă de presă urând un sincer La mulţi ani tuturor maghiarilor de pretutindeni. Mâine este Ziua Naţională a Ungariei (în 15 martie este sărbătorită Ziua Maghiarilor de Pretutindeni și Revoluția de la 1848, Ziua Națională a Ungariei fiind în 20 august, n.red.), au tot respectul şi preţuirea noastră, inclusiv etnicii maghiari care trăiesc în România. Nu înţelegem un singur lucru – de ce mâine nu se lucrează în Camera Deputaţilor şi în Senat, aici, la Bucureşti? Puteam avea, foarte frumos, un eveniment specific de ziua vecinilor maghiari, dar faptul că mâine, într-o zi de miercuri, nu se lucrează, cum nu s-a lucrat nici pe 8 martie, nici pe 1 martie, în miercurea de la finalul lunii februarie, ne arată unele lucruri despre procedurile parlamentare şi despre orice formă de a încerca să se eludeze munca aici, în Palatul Parlamentului”, a declarat Simion.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ce pacat ca doar un lider de partid extremist mai vorbeste despre aceste probleme evidente.

    • Evident ? Logic ca oricine se bucura de zile libere. Oricum toti fura chiar si el . Doar ca el joaca alta carte.

  2. Nu-mi este simpatic Simion, însă declarația de față este moderată și de bun simț, motiv pentru care ar trebui încurajată. De dragul obiectivității ar trebui să vă feriți de etichete, în cazul de față „partid extremist”, dacă nu întreaga doctrină, ci doar unele declarații sunt ca atare.

  3. Se eludeaza munca in Parlament…te bufneste rasul la ce debiteaza acest strasnic „suporter” al poporului roman, parca ar conta o zi in plus sau in minus la cat de mult muncesc acesti vajnici reprezentanti ai poporului roman.

  4. Simion asta e cam Tarziu la minte.