G4Media.ro

VIDEO Simion cu zeci de membri AUR, protest la Iași: Mesajul este…

sursa foto: captura video

VIDEO Simion cu zeci de membri AUR, protest la Iași: Mesajul este clar, după Buzatu trebuie să plece și Chirică și restul baronilor / Iritat că e întrerupt, Simion l-a apostrofat pe un manifestant: Eu vorbesc acum, nu știu de unde veniți dvs…

Zeci de manifestanți, membri ai AUR, însoțiți de liderul George Simion dar și de alți oficiali ai acestei formațiuni extremiste, s-au adunat în fața Primăriei Iași, cerând demisia primarului liberal Mihai Chirică.

George Simion a subliniat că Mihai Chirică ar fi vrut să interzică protestul. ”Ne-am adunat la acest protest pe care Chirica a vrut să-l interzică, pentru că nu e bine să protestezi în fața baronilor de Moldova, că-s PSD, PNL,  aceiași”, a comentat Simion, care a arătat că sunt distribuite inclusiv pliante prin care i se cere demisia primarului ieșean.

„Mesajul este clar, după Dumitru Buzatu (președintele CJ Vaslui, arestat pentru luare de mită – n.red) trebuie să plece și Mihai Chirica și restul baronilor, din toate județele Moldovei”, a comentat Simion. El l-a apostrofat imediat pe unul dintre manifestanții care a intervenit peste el: „Sst, eu vorbesc acuma, nu știu de unde sunteți dvs, dar…”

Coordonatorul AUR Iași, Corneliu Ciucanu, i-a reproșat primarului liberal Mihai Chirica că a refuzat să aloce un spațiu pentru sediul formațiunii sale.

„Ne-am adunat astăzi pentru a da un semnal precis că ieșenii, urbea noastră nu mai poate suporta corupția, matrapaslâcurile patronate de Mihai Chirică. Raporturile noastre cu Chirică au fost încordate de la început. Am cerut să ne dea un sediu, am avut patru cereri întoarse cu același răspuns:nu e posibil. Pentru AUR nu au fost posibili patru pereți, pentru un sediu, deși în centru au birouri parlamentare acei parlamentari demult ieșiți din legislativ, nu dau nume să nu mai supăr pe toată lumea. Un partid care nici n-a intrat în legisaltiv în 2020 are de asemenea sediu în Iași, or partidul AUR, o supriză de ieri și de azi, nu a primit acest sediu. Nu putem să îmbunătățim relațiile cu Chirica atâta timp cât doleanțele noastre au fost total respinse”, a transmis Corneliu Ciucanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

 1. Votați AUR, moldovenilor. Schimbați PSD cu AUR.

  • Săriți din lac in puț! Votați AUR-KGB! Mai bine NU votați PSD-PNL-UDMR-AUR!

  • moldovenii stiu cel mai bine povestile de groaza cu rusi din al doilea razboi mondial … deci nu vor vota cu aur-de-la-rusi decat cei fara credinta , cei fara tara, cei care urasc Romania , .. restul pro sti lor vor vota PSDNLUDMR

 2. Nebunie.. Zeci de fanatici pentru simion care o arde prin Moldova 😂. A uitat cand a venit cu aia 10.000 de pers in Bucuresti platiti cu 100 de lei, de habar nu aveau unde se afla si ce faceaua.

 3. Ba Simioane … când îți donezi salariul de Parlamentar oamenilor amărâți?

  Sau îți cumperi tricouri US polo de sute de lei … și apoi te dai rotund că ești patriot?!

 4. „Nu putem să îmbunătățim relațiile cu Chirica atâta timp cât doleanțele noastre au fost total respinse”
  Deci daca doleantele erau acceptate, se imbunatateau brusc relatiile cu Chirica, zici tu Simioane… Votantii tai inteleg asta? Sau pe ei ii vrajesti ca tu lupti cu ciocoii si coruptia?

 5. Simion,numai gargară ieftină livrezi.Unde sunt propunerile legislative de la tribuna parlamentară pt.Industria de Apărare? Ne dăm mari patrioti dar nu ai sancționat faptul că Avioane Craiova a tocat 50 de milioane fără să finalizeze și să predea nimic. Te ai filmat în fața fostelor uzine Electroputere doar pt.propaganda.Halele cu pod rulant sunt propuse pt.demolare, unde sunt propunerile legislative ale AUR pt.industrie și infrastructură, pt.forta de muncă tânără, cu programele de formare a tinerilor pt. oprirea migrației. Doar vorbe goale și comportament de mahala cu telefonul în brațe. După 3 ani nu aveți legi sa mișcați România spre progres,doar tocați banii degeaba și amăgiți votanții.