G4Media.ro

Simion, AUR, despre partidul anunțat de Dragnea: Cearta este în interiorul PSD-ului,…

Simion, AUR, despre partidul anunțat de Dragnea: Cearta este în interiorul PSD-ului, nu avem noi nimic de împărţit. Noi suntem un partid antisistem

Acuzaţiile aduse de fostul lider al PSD Liviu Dragnea într-un interviu televizat sunt grave, iar instituţiile abilitate ale statului român trebuie să cerceteze dacă ”Serviciile pun guvern” sau dacă ”dau ordine procurorilor şi judecătorilor”, a afirmat, luni, deputatul George Simion, copreşedinte al AUR.

„Ce am observat din declaraţiile domnului Dragnea de ieri este că sistemul care a condus România în ultimii 30 de ani a făcut-o discreţionar. Sunt nişte acuzaţii grave şi instituţiile abilitate din statul român trebuie să cerceteze dacă Serviciile pun guvern, dacă Serviciile dau ordine procurorilor şi judecătorilor cu privire la unele dosare”, a declarat Simion la Parlament.

El consideră că apariţia noului partid anunţat de Liviu Dragnea este o chestiune internă a PSD.

„Vedem în tot spectrul politic că apar tot mai mulţi oameni care îmbrăţişează valorile patriotice, valorile conservatoare. Nu este treaba noastră. Ce face domnul Liviu Dragnea este o chestiune interioară a PSD-ului şi trebuie să şi-o rezolve PSD-ul. Am urmărit foarte atent ce spus domnul Dragnea, el a spus că nu va crea un partid naţionalist.

Deci, cearta este în interiorul PSD-ului, nu avem noi nimic de împărţit. Noi suntem un partid antisistem, cu oameni care n-au fost la conducerea României în ultimii 30 de ani. Restul partidelor au fost la guvernare şi se ceartă pe acelaşi public. N-avem nimic de împărţit noi cu electoratul PSD”, a explicat liderul deputaţilor AUR.

Întrebat dacă va face alianţe cu partidul lui Dragnea, el a spus: „Noi colaborăm cu orice partid care n-a fost la conducerea României şi nu are oameni care să fi condus la vârf România. Partidele vechi şi oamenii vechi cu oameni vechi, partidele noi, antisistem şi conservatoare au propria cale. Deci, noi, în momentul ăsta, n-avem alianţe cu alte formaţiuni, pentru că nu corespund acestor criterii”.

Fostul lider al social-democraţilor Liviu Dragnea susţine că PSD este, la momentul actual, „predat total la Iohannis”, iar baza formaţiunii – „ruptă aproape total” de conducere.

„PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile. PSD e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea pe care o au românii. PSD e complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară”, a declarat Dragnea, duminică, la un post de televiziune.

Liviu Dragnea a anunţat totodată că va sprijini „cu toată experienţa” un partid nou-înfiinţat, Alianţa pentru Patrie, care are ca obiectiv „bunăstarea românilor” şi este animat de „patriotism economic”. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. De aurolac are jmekerache din poza.

  2. Ce ușor spune „partid antisistem” când el nici măcar nu știe limba română corect. Un partid de tip taliban de fapt cu personaje care de fapt ar trebui să infunde pușcăriile nu să primească salarii astronom8ce din banii românilor.

  3. Ce adunătură a ajuns parlamentul…

  4. SI..MI…ON, Siiiiimiiiion…..i-ai la rupere…daca esti romani ajungi sa fii anti orice…voi ceilalti, bucurati-va de licurici.

  5. Observ totusi ca acest Simion vorbeste destul de coerent, nu e ca Sosoaca. El chiar a fost lider de galerie la fotbal?

  6. O adunătură de borfași care stau intenționat departe de orice răspundere, tocmai pentru a putea hărțui, instiga la ură și critica orice și pe oricine …

  7. Sa reprezinte toate miscarile astea mult asteptata reformare a clasei politice?