G4Media.ro

Sile Cămătaru, condamnat definitiv la şase ani închisoare pentru proxenetism

Sile Cămătaru, condamnat definitiv la şase ani închisoare pentru proxenetism

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism, transmite Agerpres.

Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar.

De asemenea, Sile Cămătaru trebuie să achite şi o amendă penală de 5.000 de lei.

În acelaşi dosar, au fost condamnaţi pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazinouri şi saloane de masaj din Capitală, majoritatea primind pedepse cu suspendare.

Zeci de persoane au fost trimise în judecată în acest dosar alături de Sile Cămătaru, printre care Adrian Panduru zis „Limbă”, Liron Halevi, Nelu Aliuţă zis „JB” (fratele fostului fotbalist Marian Aliuţă), Ion Teodor zis „Teo”, Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazâl.

Procurorii susţin că, în perioada iunie – octombrie 2014, Sile Cămătaru, având ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.

La rândul său, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienţilor, îndeosebi străini veniţi pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din Capitală, jocuri care erau interzise în statele acestora de origine.

„Tariful” prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o oră, sumele crescând în raport de prelungirea duratei „întâlnirii”.

De asemenea, Mazirov Julya zisă „Angela”, Raluca Miruna Aleca şi Elena Răileanu au înlesnit practicarea prostituţiei folosind ca paravan un salon de masaj aflat în administrarea lui Alexandru Boboruţă, clienţii fiind racolaţi prin postarea de anunţuri pe site-urile de profil.

S-a constatat faptul că cele trei femei preluau comenzi de la cetăţenii străini prin intermediul anunţurilor publicate pe internet, dar şi de la angajaţii cazinourilor din Bucureşti.

Din analiza materialului de urmărire penală a rezultat că Haim Rosestein Mordechai şi Liron Halevi, angajaţi ai unui cazinou, apelau în mod frecvent la serviciile fetelor angajate fără carte de muncă la saloanele de masaj erotic deţinute de Mazirov Julya şi Alexandru Boboruţă, pentru grupurile de clienţi străini.

Procurorii mai susţin că în incinta unui alt cazinou, angajatele de la PR identificate ca fiind Carmen Corina Stanciu, Simona Muraru, Adina Iris Belciu, Denisa-Elena Alexandru, împreună cu persoane din conducere, identificate ca fiind Amiram Dzanashvili şi Israel Mazâl Tov şi un client Zahi Mohamad Mounir (care se ocupa de clienţii arabi), au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, clienţi fiind îndeosebi cetăţeni străini.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Pe aia de fură copii se pe stradă nu îi prinde nimeni, da sta statu la pândă să vadă că unii care au stat în aceeași cameră cu sile camataru, intermediază fraieri să dea din cur 5 minute și să le ia banii de 2 ori

 2. cum se poate ca oamenii buni si onesti ca sile sa intre in parnaie, fratele tau e cu tine mancatias gura ta si la bine si la greu, sa nu te apleci fra la dus ca coloratii e pe tine. te iubeste fratele tau nutu.

 3. Sile fi tare . Sîntem alături de tine la lovitura asta ce ai primito. Fruntea sus

 4. Sile fi tare fruntea sus
  Băieți e alături de tine
  Peste 3 anii ești acasă

  • Bumbardierule, popa-ti-as creierul tau de savant, imi place de mor cum te esprimi, sa moara ceamceales!

 5. Sper să îi putrezească în închisoare tatuajele alea pe care le are :)))))))))))

 6. Ce scurtcircuit a intervenit in gandirea efemera a justitiei ? Nu el participa la bunastarea justitiabililor -or a cotizat cu prea putin ?

 7. Merita saizeci de ani sau impuscat

 8. PSD=infractori care au facut un cod penal cu pedepse de rahat. Si legi pro-furt extrem de ingaduitoare cu banditii cu gulere albe si cu interlopii care le aduc voturi si cotizatii.
  Trebuie sa introducem CAT MAI URGENT pedepsele cumulative ca in USA.
  15 ani aici, 6 dincolo, 20 dincolo, 4 dincolo, 8 pentru altceva= 52 ani de puscarie. Politicianul corupt la fel, daca ia 120 de ani puscarie pentru 60 de mil euro furati si i se confisca integral averea sa vedeti ce mielusei se fac, daca cumva mai apuca sa iasa batrani din puscarie si in curul gol, nu-i mai baga nici dracu in seama !

 9. S-a dat codul lui tudorel. Nu face mai mult de o luna doua