G4Media.ro

Siegfried Mureșan reacționează după ce Simion a spus  ”să oprim noua Uniune…

Siegfried Mureșan reacționează după ce Simion a spus  ”să oprim noua Uniune Sovietică de la Bruxelles”: ”E timpul să spunem foarte clar: AUR = URSS”

Europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că liderul partidului extremist AUR, George Simion, face politica Moscovei. Acesta a spus în cadrul unui eveniment la Timișoara că trebuie ”să oprim noua Uniune Sovietică de la Bruxelles”.

”În momentul de față Rusia știe că nimeni în Europa nu mai este atras de modul lor de viață bazat pe sărăcie, teroare, frică, ură și șantaj. De aceea, acum rușii nu mai încearcă să creeze un curent prorus în Uniunea Europeană, ci încearcă să creeze un curent anti-european.

Rusia dorește reducerea încrederii în Uniunea Europeană.

George Simion exact asta face.  Știe că încrederea în Rusia nu mai există și dorește să pună pe același palier de neîncredere Uniunea Europeană și Rusia. Exact aceasta este intenția Rusiei.

Publicitate electorală

El face propagandă rusă pe față E timpul să spunem foarte clar: AUR = URSS”, a notat Mureșan pe pagina sa de Facebook.

În cadrul aceluiași eveniment, Simion s-a comparat cu Aleksei Navalnîi, opozantul regimului de la Moscova, decedat vineri într-o închisoare din Siberia.

„Ieri, în imperiul răului de la Răsărit, de la Kremlin, a fost ucis un revoluționar și titlurile din presă erau: ce a spus mama lui Aleksei Navalny despre fiul ei, că și-a pierdut fiul. Indiferent de ideologie, indiferent de cauza în care credem, ce poate să spună o mamă când își pierde fiul? Ce pot spune mamele, tații, soții, soțiile când cineva drag nu mai este și pleacă de lângă ei? Eu, în viața mea de până acum la 37 de ani, am fost un revoluționar și încerc și sunt în devenire, sper să reușesc, sper să reușim, să fim oameni de stat. M-am gândit și eu la ce ar fi spus mama mea dacă eram eu acolo și regimul era ăla și mă pierdea”, a spus Simion.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cenzura e in floare

  2. Corect. HAUR+ȘOȘ=U R S S,
    PNL+PSD=U S L=P C R.

  3. Care cuvant nu e acceptat? USL sau PCR?

    • @Cip – Of, fiti oameni intelegatori incercati sa depistati care cuvant sau grup de litere dintr-un cuvant este oprit de filtru. Nu stiu daca ai observat, dar daca ar fi cenzura ar aparea comentariul cu textul rosu – asteapta moderarea. Daca nu apare deloc comentariul, inseamna ca ceva nu trece de filtru.