G4Media.ro

Sesiunea specială a Evaluării Naționale: Niciun elev cu temperatură peste limita admisă…

Sesiunea specială a Evaluării Naționale: Niciun elev cu temperatură peste limita admisă și 20 de absenți la examenul la Limba română

Niciun absolvent de gimnaziu dintre cei 170 prezenți la primul examen al sesiunii speciale de evaluare națională nu a avut temperatura peste 37,3 grade C, au declarat pentru Edupedu.ro reprezentanții Ministerului Educației. 20 de elevi au lipsit de la proba la Limba și literatura română.

Astăzi, 29 iunie 2020, a debutat sesiunea specială a evaluării naționale 2020, cu examenul scris la Limba și literatura română. Această sesiune a fost organizată pentru elevii care, din cauza pandemiei COVID-19, nu au putut participa la primele examene de la finalul clasei a VIII-a.

Comunicatul  Ministerului Educației:

“Prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale (etapa specială)

Astăzi, 29 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a Evaluării Naționale (sesiunea 2020). Din cei 192 de candidați înscriși pentru susținerea probei de Limbă și literatură română au fost prezenți 170 de candidați, iar doi candidați au beneficiat de recunoașterea probei. Nu s-au prezentat 20 de candidați.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. [Subiectele și baremele au fost publicate – N.Red.]

Următoarea probă va avea loc marți, 30 iunie (Matematică), iar ultima probă, la Limba și literatura maternă, va fi susținută miercuri, 1 iulie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.”

 

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. era 37.3. s-a schimbat ?

  2. Adica au cumparat scanere IR degeaba?
    La fel ca toata societatea care a preluat aceasta metoda de screening desi are o precizie extrem de scazuta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.