G4Media.ro

Sesiunea plenară de săptămâna viitoare a Parlamentului European va avea loc la…

Sesiunea plenară de săptămâna viitoare a Parlamentului European va avea loc la Bruxelles. Sassoli: Transferul întregii administrații la Strasbourg ar însemna intrarea în carantină a întregului staf

Sesiunea plenară a Parlamentului European programată săptămâna viitoare la Strasbourg a fost anulată din cauza riscurilor sanitare prea ridicate legate de epidemia de coronavirus, lucrările urmând a avea loc la Bruxelles, a anunțat președintele PE, David Sassoli.

”Locul Parlamentului European este la Strasbourg, acest lucru este prevăzut de Tratate și vrem să-l respectăm. Am făcut totul pentru a relua relua cursul normal al sesiunii plenare la Strasbourg. Însă reizbucnirea pandemiei în mai multe state membre și deciziile autorităților franceze de a clasifica întregul departament al Rhinului Inferior drept zonă roșie ne obligă să revenim asupra mutării la Strasbourg. Deși suntem foarte dezamăgiți de această decizie, trebuie totuși să luăm în considerare că transferul administrației Parlamentului European ar însemna intrarea în carantină a întregului staf după întoarcerea la Bruxelles. Dorința Parlamentului European este să se reîntoarcă la Strasbourg și suntem încrezători că, odată cu scăderea în intensitate a pandemiei, acest lucru va fi posibil. Sesiunea plenară a Parlamentului European din 14 – 17 septembrie va avea loc la Bruxelles”, a anunțat marți Sassoli într-o declarație de presă.

Citește și: Should I stay or should I go? Hitul verii la Bruxelles, unde europarlamentarii se întreabă dacă e bine să reia naveta la Strasbourg

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dacă ar intra in carantină si salariile voastre sa vedeti ce bine ar fi pentru bugetul UE. Printesele astea de eurodeputati au grija doar de fundurile lor. Parintii si-au trimis copiii la scoli, în timp ce astia nu se pot intoarce sa doarmă în PE.

  2. Asteptam …dizolvarea!!!In urma masurilor,carantina este doar un concediu de la Bruxelles la Strasbourg!!!

  3. Complexele proviciale ale Straburgului sunt asemanatoare cu ale Oradei. Gasesc ei altceva sa se laude, cel mai inalt pitic, cea mai culta ghiorlaitoare, dintr-astea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.