G4Media.ro

Serviciile secrete britanice: Orașul Bahmut este din ce în ce mai izolat…

Sursa foto: Anatolii Stepanov / AFP

Serviciile secrete britanice: Orașul Bahmut este din ce în ce mai izolat de rutele de aprovizionare ale armatei ucrainene

În ultima săptămână, Rusia a continuat să facă progrese limitate în încercările sale de a încercui orașul Bahmut, a declarat Ministerul britanic al Apărării, în actualizarea sa zilnică privind situația de pe frontul din Ucraina, relatează BBC.

„M03 și H32 – cele două drumuri principale de intrare în oraș pentru apărătorii ucraineni – sunt acum susceptibile de a fi sub foc direct din cauza avansului armatei ruse. La începutul acestei săptămâni, formațiunile wagneriene au ocupat, cel mai probabil, o rută secundară care leagă Bakhmut de orașul Seversk.

Rămân puține rute alternative de aprovizionare pentru forțele ucrainene în întreaga țară, iar Bakhmut devine din ce în ce mai izolat”, a afirmat Ministerul Apărării de la Londra.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Exact, ucrainenii se lasa facuti praf intentionat de rusi ca sa le dea incredere. Cand obosesc rusii sa vezi ce le fac. Trimit tancul ala din Canada peste ei sa ii impinga pana in Siberia.

  2. Looool deci nu mai pot de ras 😆 🤣 😂 simioaneeee florin zis flo.cea tu esti ma thembelulle mai sa nu te recunosc 😆 🤣 😂 stuchete-ar babele alea mai stirbe pana te umple tot de bale sa nu fi deocheat ca sa mai postezi si sa radem in hohote de tine 😆 🤣 😂 😹