G4Media.ro

Serviciile secrete britanice: Militari care erau în mod normal staționați în toate…

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Serviciile secrete britanice: Militari care erau în mod normal staționați în toate colțurile Rusiei se apără împotriva contraatacurilor ucrainene

Principala povară în respingerea contraofensivei ucrainene a căzut pe formațiunile militare atrase din toate colțurile Rusiei, atrag atenția serviciile de informații militare ale Ministerului britanic al Apărării într-o analiză zilnică, relatează Sky News.

În regiunea Zaporojie, armata a 58-a de arme combinate ocupă linii fortificate, deși de obicei este desfășurată în Caucazul de Nord, iar în regiunea Velika Novoselka, în sudul regiunii Donețk, acționează armata a 5-a de arme combinate și pușcașii marini, care de obicei sunt desfășurați în Orientul Îndepărtat „ca o contrapondere” la China , scriu autorii raportului.

În jurul Bahmut, apărarea este acum asigurată în principal de trupe aeropurtate, de obicei staționate în vestul Rusiei. Serviciile de informații britanice consideră că numirea lor înainte de război reprezintă un răspuns rapid în cazul unei agravări a relațiilor cu NATO.

Trebuie remarcat faptul că atât pușcașii marini din Orientul Îndepărtat, despre care vorbește serviciul de informații britanic, cât și parașutiștii din regiunea Pskov participă la război de la începutul anului trecut.

Autorii raportului concluzionează că războiul a încălcat strategia stabilă de apărare națională a Rusiei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...