G4Media.ro

Serghei Lavrov, despre un posibil război nuclear: Riscul este grav, este real…

Sursa foto: Kremlin.ru

Serghei Lavrov, despre un posibil război nuclear: Riscul este grav, este real şi nu poate fi subestimat

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acordat în 25 aprilie un interviu pentru „Pervii kanal” din Rusia, în care a vorbit despre Ucraina, NATO şi Statele Unite, dar şi despre un potențial război nuclear. Riscul unui război nuclear nu trebuie subestimat, a transmis oficialul rus. El a spus că dacă ar avea loc un al treilea război mondial, acesta ar implica arme nucleare și ar fi distructiv, relatează tvr.ro, conform Ukrainskaia Pravda.

SUA nu exclud folosirea de către Rusia a armelor nucleare

Statele Unite nu exclud utilizarea armelor nucleare de către Rusia. Prin urmare, SUA trimite un semnal președintelui rus Vladimir Putin că acest pas va avea consecințe absolut catastrofale pentru el și Rusia.

Într-un interviu acordat Evropeyska Pravda, subsecretarul de stat american pentru afaceri politice la Departamentul de Stat, Victoria Nuland, a declarat că Putin le-a ordonat déjà soldaților săi să comită crime de război oribile și brutale, așa că orice este posibil și „este important să fim pregătiți ca Rusia să folosească diferite tipuri de arme cu consecințe catastrofale”.

„În acest moment, noi – și nu numai Statele Unite, ci și alți membri ai comunității transatlantice – îi transmitem lui Putin că acest pas va fi o catastrofă nu numai pentru Ucraina și restul lumii, ci și pentru Putin și Rusia”, a spus Nuland. .

Ea a dat asigurări că Ucraina nu va rămâne singură în acest scenariu catastrofal, deoarece utilizarea unor astfel de arme ar duce situația la un alt nivel, relatează tvr.ro

Sursa foto: Kremlin.ru

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. La buncar Lavrov, daca e grav fugi tare!

  S-a nascut cineva si are impresia ca nu o sa moara?!?
  Daca se hotărăște Putin si da un „party” la care mergem toți in acelasi timp e vreo pb?!?
  PLANETA zice ca nu.

  • Hodorogii ăștia blestemați amenință toată planeta! Dar noi nu ne temem, va ieși la lupta tot haș.ta.gul de la 10 august sa lupte pentru țară și popor. Suntem salvați!

 2. Da, riscul există pentru că întâi stătătorul Rusiei e cu doagele sărite și mai e înconjurat și de lichele și lingăi asemenea lui, ca tine, Lavroave.

 3. Bufonul imperial mai comite una din ciclul tineti-ma ca va omor!

 4. Iarăşi vine cu marmota

  Noi avem o contra ofertă, avem tehnologie care penetrează orice buncăr de prăjim orice popândău care are impresia că va scăpa de o apocalipsă nucleară.
  Să nu mai spunem de lasere măi că nu va părăsi nici o rachetă de-a voastră teritoriul vostru de o să vă anihilaţi de nici nu o ştiţi ce aţi păţit măi.
  Hai de curul vostru de popândăi că în timp ce o făceaţi pe figuranţi în peşterile voastre alţii şi-au luat măsuri de siguranţă în cazul că vă emancipaţi şi veţi ieşi din peşteri.

  😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 5. Lasă Lavroave, să evolueze ceva mai frumos decât ce este acum, fie pe planeta asta, fie pe alta! Cu o moarte suntem toți datori!

 6. Vedeți vreo diferența între handicapații de acum și panaramele din perioada 1917-1945? Aceeași Mărie cu altă denumire. Atunci se numea Lenin, Stalin, acum Putin, Lavrov și alți hoți. Ei nu știu că noi romanii avem o vorbă. Teritoriile furte de înaintașii lor… Furaciunea nu-i pentru cine se pregătește este pentru cine se nimerește în acest caz pentru ucrainieni.

 7. Dragi oameni, parcă aveam de salvat planeta! Cum? Așa! Doamne ferește! Nu era mai simplu daca Rusia intra in NATO. America și Rusia nu se mai confruntau și dispărea amenințarea nucleară. Adoptam o politică de limitare a exploziei demografice prin reducerea natalității. Reduceam profiturile bogaților prin impozite mari. Banii îi foloseam pentru reducerea foametei in lume. ONU ar trebui să fie singură organizație de păstrare a păcii mondiale. Reducerea poluării pentru salvarea planetei. Colaborare internațională nu confruntare. La baza dezastrului actual se afla corupția. Soluția este pedepse maxime pentru aceasta infracțiune. De ce să ne autodistrugem? Nu este vorba de un film, este vorba de viața noastră. Singura planetă cu viața, din univers este planeta noastră. Trebuie să avem grijă de ea, pentru că este tot ce avem mai scump.