G4Media.ro

Septimiu Bourceanu, președintele PNL pe municipiul Constanța, precizări despre mesajul ”discret” privind…

Septimiu Bourceanu, președintele PNL pe municipiul Constanța, precizări despre mesajul ”discret” privind dovedirea votului pro-Cîțu: ”Acuzația este ridicolă. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată”

Septimiu Bourceanu, președintele interimar al filialei municipale a PNL Constanța, a reacționat, sâmbătă, printr-un mesaj publicat pe Facebook, în urma apariției în spațiul public a unei capturi foto în care era menționat numele ”Septimiu”:

  • „Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime. După ce ați încercuit Cîțu și îl arătati ușor către Septimiu”, este mesajul care a circulat în spațiul public.

Septimiu Bourceanu a reacționat spunând că ”acuzația este ridicolă” și a fost transformat ”într-o țintă” pentru că ”a avut o poziție asumată și nu s-a ferit să spună lucruri care au deranjat”.

Bourceanu a subliniat că Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat ”exemplar” în campania electorală, fiind echidistantă și respectând statutul partidului pentru a acorda șanse egale ambilor candidați.

  • ”Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat exemplar în această campanie electorală interna care a precedat congresul de astăzi. Eu și colegii mei am reușit să fim echidistanți, am respectat punct cu punct statutul partidului și am acordat șanse egale ambilor candidați. Tocmai de aceea consider că acuzația care mi se aduce este ridicolă și are ca scop demobilizarea celorlalte organizații și redirecționarea votului către un anume candidat. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și nu m-am ferit să spun lucruri care au deranjat. #septimiu

Citește și FOTO Mesaj cu directiva „discret” în tabăra Cîțu, pentru ca delegații să-și dovedească votul: „Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime”

sursa foto: Facebook/ Septimiu Bourceanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. citofrenicii urlau dimineata ca e fals :)) uite ca nu e fals :)) pirtzu presedinte!

  2. Zise colegul de banca al faimosului paharnic Fagadau si mai lua’ o gura de … Asta minte si cand doarme. Pnl CT e un tomberon plin de rebuturi politice fara coloana vertebrala.

  3. Ce sa mai zicem de Stelică Garsonieră, de la care a plecat scandalul.
    Baiatul pe care Răducu si Fagadau il trimiteau dupa țigări si prez…ive, cand apăreau,,animatoarele,,.😂

  4. Ba lache va era frica de Stelian Ion ca dorea sa numeasca procurori independenti politic la institutiile anticoruptie dar voi avand bube,dosare cu duiumul la DNA,Diicot care zac de 7 ani prin sertare a-ti zis ca e mai bine sa-l înlaturati,nu-i asa USLAsule?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.