G4Media.ro

Senatorul USR Ștefan Pălărie, amendat cu 1000 de lei după protestul din…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Senatorul USR Ștefan Pălărie, amendat cu 1000 de lei după protestul din 4 iulie, în fața Palatului Cotroceni, când Iohannis a promulgat legile educației

După protestul organizat de USR în 4 iulie, în fața Palatului Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a promulgat controversatele legi ale educației, senatorul USR Ștefan Pălărie s-a trezit cu o amendă de 1000 de lei

„Pentru că a deranjat petrecerea lui Iohannis, senatorul Ștefan Pălărie a primit o amendă de 1000 de lei”, a transmis oficial USR,

Senatorul Ștefan Pălărie a mers, în data de 4 iulie, alături de alți parlamentari și membri USR la Palatul Cotroceni cu un banner și pancarte pe care scria: ”Eșecul României Educate: 50.000 de copii nu s-au înscris la BAC”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

”Amenda aceasta îmi amintește că au trecut 6 luni de când profesorii protestau pentru o minimă decență salarială și erau amăgiți cu creșteri pe care puterea știa încă de atunci că nu va putea să le onoreze. Evident că nu mai pot contesta această amendă acum, dar voi contesta permanent acțiunile acestui Guvern iresponsabil care minte cum respiră”, transmite senatorul USR Ștefan Pălărie.

USR a condamnat ”festivismul” pus în scenă de președintele Klaus Iohannis cu ocazia promulgării celor două legi ale Educației și a organizat un protest pentru a marca eșecul proiectului “România Educată”.

Senatorii USR au adus și pancarte la protest: “Marele mut promulgă marele nimic”, “România Educată, altă generație sacrificată”.

Senatorul Ștefan Pălărie a declarat că noile legi ale educației, elaborate cu ”expertiza” reprezentanților PSD, PNL și UDMR dar fără consultarea experților în științele educației, nu vor duce la îmbunătățirea actului educațional și la redresarea sistemului de învățământ din România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ai scăpat uşor, puteau să te gazeze şi să îţi dea cu bulanul în cap apoi să te amendeze.

  2. Acuma că ne-aţi amintit ăştia vor să facă lege să îl scoată afară cu jandarmul pe recalcitranţii din parlament care nu şi-au făcut testul psihologic.
    Noi nu suntem de acord, până să iei astfel de măsuri extremiste trebuie înainte să iei măsuri preventive de prima dată îi gazezi apoi le dai cu bulanul în cap şi apoi îi scoţi din parlament.

  3. Respect celor care au protestat absolut indreptatit ! Am lipsit pentru ca nu am stiut . Astept protestele profesorilor in ianuarie , pentru a-i sustine . Revendicarile trebuie sa fie mult mai ample , mai pregatite . Cred ca ati observat ca sunteti sustinuti caci , efectele nenorociririi Romania educata au intrat in toate casele ………