G4Media.ro

Senatorul Mihai Goțiu publică un proces verbal în care susține că viceprimarul…

Senatorul Mihai Goțiu publică un proces verbal în care susține că viceprimarul Aurelian Bădulescu a scris sub semnătură despre un consilier USR: Declar că o bag în p… m… pe Ana Ciceală

Senatorul USR, Mihai Goţiu a făcut public pe Facebook un document care demonstrează că viceprimarul Bucureştiului, Aurelian Bădulescu, îşi asumă în scris că a înjurat-o pe consiliera USR, Ana Ciceală. Este vorba de procesul verbal care consemnează şedinţa de marți a Comisiei de Sănătate a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ieşirea ar fi avut loc după ce oficialul s-ar fi enervat la întrebările opoziţiei despre stafilococul auriu de la Maternitatea Gilueşti. Consiliera USR, Ana Ciceală, confirmă,la rândul ei, ieşirea isterică a viceprimarului.

„Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.” îşi începe Ana Ciceală relatarea pe Facebook.

” Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia.” a continuat consiliera USR

Cum s-a finalizat criza de isterie a viceprimarului Aurelian Bădulescu a relatat pe Facebook colegul de partid al Anei Ciceală, senatorul Mihai Goţiu.

” Adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure „de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru „a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile). ”

Mihai Goţiu spune că şedinţa Comisiei de Sănătate a Consiliului general al Municipiului Bucureşti a fost convocată la cererea consilierilor USR şi avea ca principală temă situaţia bebeluşilor din Maternitatea Giuleşti.

” Cert este că Primăria nu a luat nicio măsură, că nu se consideră responsabilă pentru nimic din ceea ce se întâmplă la Giulești și că nici nu are de gând să facă măcar un control. Așadar, Gabriela Firea nu se simte responsabilă pentru absolut nimic în legătură cu îmbolnăvirea celor aproape 40 de nou-născuți.
Din punctul meu de vedere însă, lucrurile sunt foarte clare. Responsabilitatea funcționării spitalului Giulești revine Primăriei. Acest spital are un manager, care are un contract semnat cu Gabriela Firea. Mai mult, managerul răspunde în fața ASSMB, structură aflată în subordinea Primăriei Capitalei. Așadar, ceea ce ar fi trebuit făcut este foarte clar: mai întâi un control de la primărie ca să vadă ce s-a întâmplat și cine este vinovat pentru această situație.
Apoi o sancțiune clară și fără echivoc pentru vinovați. Apoi, și cel mai important, remedierea situației dar și a cauzelor care au dus la apariția ei. Poate e nevoie de investiții, poate e nevoie de proceduri mai clare, poate e nevoie de un nou manager. Cert este că lucrurile nu pot rămâne așa. Decât dacă Gabriela Firea ține mai mult la soarta managerului pe care l-a pus în fruntea spitalului decât la soarta bebelușilor care au avut de suferit.” este concluzia consilierei USR după şedinţa primăriei.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire la adresa consilierilor opoziţiei. În iunie, la finalul unei şedinţe de Consiliu General, Bădulescu i-a numit „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”, pe consilierii USR pentru că aceştia au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind acordul CGMB pentru cooperarea dintre Consiliul Local Sector 4 şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, în vederea construirii unor noi imobile destinate relocării Facultăţii de Medicină Dentară.

Aurelian Bădulescu şi-a recunoscut gestul atunci. Până la această oră, nu am reuşit să îl contactăm pe viceprimarul Bădulescu în legătură cu incidentul de ieri.

UPDATE 13.20 În şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti de miercuri, consilierul PNL, Ciprian Ciucu, i-a cerut viceprimarului să explice gestul de ieri. Aurelian Bădulescu l-a invitat pe hol la o „smardoială” pe consilierul PNL şi a susţinut că atitudinea lui de ieri a fost singurul lucru bun din şedinţa. „Domnule Ciucu, dacă aţi fi puţin mai matur, aţi înțelege că răspunderea este personală. Dar, dacă la dumneavoastă în viaţă vă determină alţii ce faceţi e problema dumneavoastră. Că dumneavoastră, bineînţeles cu acest film de scurt-metraj care se chemă USR, de fiecare dată când eu îmi ies din pepeni încercaţi să luaţi nişte bonusuri de imagine este iarăşi o certitudine şi o realitate.  Ceea ce pot sa va spun este că, în Comisia de Sănătate, unde dumneavoastră sunteţi martor, că dumneavoastră sunteţi martor nu participant, singurul lucru bun care a ieşit ca urmare a acelei discuţii este ceea ce a primit doamna Ciceală de la mine. În rest, va rog sa vă preocupaţi de problemele dumnoavoastră, că nu cred că aveţi vreo formă de custodie a acestei doamne numite Ciceală AnaMaria. Dacă sunteți protectorul ei, vă astept putin pe coridor, că vreți sa o dați în smardoială, că asta înţeleg aici.” a declarat Aurelian Bdulescu în faţa colegilor cu CGMB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Dupa ce i s-a explicat, Gotiu a înteles tot.

 2. Boul tot bou! Pe astia i-ati votat, ca ei sunteti voi.

 3. Un militian……asta-i Romania, tara in care gonococi cu epoleti gen badulescu sunt viceprimari de capitala.

 4. Dacă nu știe sa injure corect, trebuia sa ii transmită muje de la psd, și înțelegea…

 5. Doar mie mi se pare ca scrie altceva acolo? E mai degraba „Declar ca o ling in p…..a pe…”

 6. Eu zic sa va mai uitati o data ce scrie acolo, mai degraba scrie „o ling in p*zda (indescifrabil)”.
  Se vede clar punctul de la i in ambele cuvinte.

 7. Animele autentice, fiecare scrie si vorbeste precum este.

 8. E si sluga ciobanului smecher cu femeile si cu oamenii civilizati. In cartier n-ai loc sa iei o palma de el.

 9. Mie imi pare ca „Declar” e scris de alta mana decat restul. Si dupa „pi*da” nu imi dau seama ce e dar nu seamana cu „masii”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.