G4Media.ro

Senatorul liberal Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL: „Ce faceţi voi,…

Senatorul liberal Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL: „Ce faceţi voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituţie! I-aţi trădat pe oamenii care v-au votat”

Senatorul PNL Ion Iordache a anunţat, marţi, că îşi dă demisia din Partidul Naţional Liberal pentru că în acest partid nu îşi mai poate îndeplini misiunea şi acuză actuala conducere a PNL de „prostituţie”.

„Îmi dau demisia din Partidul Naţional Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viaţa m-a format cu respect faţă de oameni şi faţă de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea şi onoarea”, a scris senatorul pe Facebook.

El a acuză dur conducerea actuală a Partidului Naţional Liberal: „Ce faceţi voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituţie! Pentru beneficiile şi sinecurile voastre, i-aţi trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie şi prieteni”, spune Iordache.

Senatorul arată că zilnic, zeci de oameni îi cer să nu fie ca cei din PNL şi să ia atitudine.

„Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliţi şi vor să fie reprezentaţi de persoane în care să poată avea încredere. Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca şi mine, sunt revoltaţi de comportamentul iresponsabil şi de dezastrul produs în ţară în ultimele luni”, spune Ion Iordache în postare.

Sursa foto: Facebook / Ion Iordache

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  • A FURAT ASTA SI PIELEA DE PE OAMENII CARE L-AU VOTAT IN JUDETUL RESPECTIV

  • Teatru, circ si joc de imagine. „Vai ce erou sunt eu ca demisionez, eu om integru nu mai pot dormi noapte ca PNL si PSD s-au unit”.

   Pana acum de ce nu a plecat? Sa inteleg ca a aflat ca nu primeste felie din marele tort?

   Nu stiu daca e vreunul chiar liberal adevarat in noua armata a lui Orban.

 1. vezi ca te da ca.catzu afara

 2. Daca misiunea unora care se pretind liberali era sa tina Romania in stare de inapoiere si sa nu faca reforme si daca scopul era sa transforme PNL intr-un fel de PSD dar lumea sa creada ca e altceva, atunci e mai bine ca pleaca. Adica, daca erau ei in functii nu mai era prostitutie si alea nu mai erau sinecuri. De fapt, nici macar despre ideologie nu e vorba ci pur si simplu despre interesele personale ale fiecaruia.

 3. Chiar angajații de la termocentrala Turceni au fost mințiți printr-o lege propusa de liberali, votata, promulgata și publicata în MO ca anumite locuri de munca trec la condiții speciale. Când oamenii care ar fi ieșit la pensie pe noua lege au depus dosarele au aflat ca se aplica pentru viitor, lor nu.

  • Prin contributiaa voastra aici pe site aflam si noi restul ce se intampla acolo in cotloanele tarii.

 4. E plin de prostituție de la stânga la dreapta și de jos până sus!

 5. ERA TICALOSILR!
  Marin Preda