G4Media.ro

Senatoarea Nicoleta Pauliuc, aleasă cu peste 830 de voturi președintele Organizației Femeilor…

Sursa foto: Facebook / Nicoleta Pauliuc

Senatoarea Nicoleta Pauliuc, aleasă cu peste 830 de voturi președintele Organizației Femeilor Liberale: Voi face tot ce pot pentru a transforma OFL într-o structură de elită a PNL / Nicolae Ciucă: Trebuie să creștem numărul de domnișoare și doamne în tot ceea ce înseamnă activitate

Noua președintă a Organizației Femeilor Liberale (OFL) este senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc (președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat). Aceasta o va înlocui la șefia femeilor liberale pe Florica Cherecheș, fost deputat de Bihor.

În cadrul Congresului Extraordinar OFL din 31 Martie 2023, Pauliuc a fost aleasă președinte cu 837 de voturi, din cele peste 1200 exprimate, în timp ce deputata Cristina Trăilă a obțințul 338 de voturi.

„Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care colegele mele mi-au acordat-o alegându-mă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale.  Votul lor mă onorează şi mă obligă să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a transforma OFL într-o structură de elită a Partidului Naţional Liberal”, a transmis Pauliuc după anunțarea rezultatelor votului.

„Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a avut la rândul său un discurs video, în cadrul Congresului. El a afirmat că e necesar să crească numărul femeilor în structuri de conducere.  „Ne-am angajat de fiecare dată să facem în așa fel încât să creștem numărul de domnișoare și doamne în tot ceea ce înseamnă activitate și, în mod deosebit structurile de conducere, indiferent de nivelul la care ne referim”, a transmis Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ciucā oare ce nevoie mai are, de vreme ce nici la șireturi nu mai poate să se lege ?!

  2. Deviza Organizației Femeilor Limberale, așa cum a fost moștenită de la simbolurile lor, gen Turcănizda:
    „Să facem totul!”

  3. Felicitări la Doamnele politiciene, sau, cum le mai zicem noi, speciali știi in democrație, Femei de
    Servicii

  4. „in tot ce inseamna activitate”; ce-i timpenia asta?

    • este noul tic de politician: cand nu ai nici cea mai vaga idee la ce te referi, o bagi pe asta cu „tot ceea ce inseamna”. ex: „tot ceea ce inseamna verde”, „tot ceea ce inseamna digitalizare”, „tot ceea ce inseamna smart”.