G4Media.ro

Selgros oferă peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună cadrelor…

Selgros oferă peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună cadrelor medicale şi angajaţilor Ministerului de Interne

Selgros Cash&Carry se implică în sprijinirea cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, oferind acestora peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună, a anunţat compania.

Astfel, prin campania lansată de retailer „Din pasiune pentru oameni”, porţiile de mâncare vor pleca către spitale şi instituţii MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava, şi Braşov – oraş în care suportul companiei se îndreaptă şi către un centru de susţinere şi ocrotire a persoanelor fără adăpost. Meniurile zilnice sunt pregătite în condiţii depline de siguranţă de bucătarii de la Selgros Bistro şi Pauza Mică, două branduri proprii, amplasate în interiorul magazinelor Selgros.

„Avem toată aprecierea pentru oamenii din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepţională, fiecare efort contează şi orice gest de solidaritate poate face diferenţa”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România.

Selgros Cash&Carry România s-a numărat printre primele lanţuri de magazine care s-au alăturat iniţiativei civice „Cumpărături la uşa ta”, o acţiune care constă în livrarea de pachete cu alimente de strictă necesitate la domiciliul persoanelor în vârstă sau cu mobilitate redusă.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa: Agerpres

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. De ce? Nu-si permit din salariile si sporurile imense? 5-6k o asistenta cu vechime, 10-15k un medic, 4-7k un MAI-ist?

 2. Saracii, n-au bani…

  Oare ce pretentii o sa aiba Selgros pentru aceasta fapta umanitara.

 3. Adica tot alora care au 4000 euro net pe luna, tot trantorilor de bugetari, tot celor care freaca menta de ani de zile (zeci de ani la unii)!

  Selgros sa dea mancarea asta alora care nu mai au ce manca in romania! Alora carora le-au fost afectate veniturile!

  Scarbelor! Dreptate sociala!

 4. lui Carmen nu-i trimit?

 5. Adica le da mancare gratis alora care pretind cate 10 lei pe zi pentru schimbatul cearceafurilor? Alora care pretind cu zecile de mii de lei pentru o operatie? Alora care bateau lumea pe strada in 10 august???

  Prost sa fie ala care mai cumpara ceva de la Selsubtire…
  Auziti, da’ taximortistilor nu le dati? Ca nu mai au, saracii, pe cine sa mai fure la curse…

 6. Asadar gratis imbuibatilor din sistemul medical.

 7. Mda. Cam asa cum spuneti.
  Dar sa gandit cineva la persoanele cu handicap grav , la domiciliu, care au nevoie de o masa caldă? Sînt situații si situatii!
  E greu de descris….

 8. Bravo ma, aia stau pe salarii de mii de lei produse de PRIVATI si voi tot acolo aruncati cu mancare.
  E bine de stiut, anul asta UE piata la Selgros, merg la Auchan.
  O sa anunt rudele si prietenii care lucreaza tot la privat ce „fapte bune face Selgros” si ii sfatuiesc sa mearga la concurenta.
  UE Selgros !

 9. Nu mai exista nimeni in Romania in afara de medici și cadre MAI? Voi nu va gânditi macar o secundă la cei care intr-adevar au probleme materiale: persoane fără venituri, persoane in varsta, muritori de foame si chiar șomeri? Poate ,chiar si casieritele voastre de la Selgros, care sunt la fel de expuse la Covid, precum cei pe care ii ajutati cu atâta MARINIMIE…..Efectul demersului vostru va fi invers decât va-ti asteptat. Păcat!