G4Media.ro

Șeful Statului Major al Apărării, confirmat cu Covid 19, a intrat în…

Șeful Statului Major al Apărării, confirmat cu Covid 19, a intrat în izolare la sediul MApN/Ministrul Nicoale Ciucă are test negativ, dar este, de asemenea, în izolare la minister pentru retestare

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv la infecția cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii, a anunțat joi seara Biroul de presă al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Potrivit sursei citate, generalul-locotenent Petrescu a intrat în izolare într-un spațiu special destinat la sediul MApN, de unde își exercită în continuare atribuțiile.

„Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a fost testat negativ în aceeași dată, însă, din motive de precauție, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore”, mai precizează Biroul de presă.

Tot joi seara, Ministrul Agiculturii, Adrian Oros, a anunțat că a fost confirmat cu Covid 19 și că se autoizolează.

Sursa foto: MApN/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Sper ca s-a ministrul s-a testat la privat, daca nu recomand Ministerul Apararii Nationale sa comunice oficial motivul testarii, atata timp cat cazul nu se incadreaza in recomandările de prioritizare a testării pentru COVID-19 emise de Institutul National de Sanatate Publica sau regulile nu sunt valabile pt toti.

 2. „În conformitate cu Recomandările de prioritizare a testării pentru COVID-19, toți
  contacții direcți simptomatici ai cazurilor confirmate trebuie testați”….. daca nu ai simptome specifice nu te testeaza la stat.
  Am un coleg testat pozitiv prin PCR … am stat alaturi de el peste 5 ore in masina, dar mie nu mi se permite de la locul de munca nici macar sa intru in izolare la domiciliu, nu se considera contact direct daca am purtat masca.
  A trebuit sa declar in scris ca am purtat-o…. daca spuneam ca nu, eram sanctionat disciplinar, fiind obligatie prevazuta in Regulamentul Intern.

  • Dar simptome nu poți sa ai? Durere de cap, febra ușoară, detectabila doar acasa, diaree…
   S-au descurcat sa se testeze pe definiția de caz oamenii cand plecau în concedii…
   Si atat de multi declara ca au stat singuri (cu masca pe fata) în casa cu saptamanile si, brusc, au făcut covid, dar nimeni n-a dezmințit ca nu te infectezi de la singuratate, că n-ar trebui ca cineva sa aibe vreo suspiciune asupra veridicității declarațiilor.

 3. Un pitic despre care nu ae spune ce a facut la.sibiu la revolutie! Asemenea gastii din care face parte, pe care revolutia i-a prins la sb cu.mitraliera in mana, cautand teroristi in militieni, securisti si civilii sibieni!

  Tara in care criminalii ajung in pozitii cheie!

 4. Voi v-ați asigurat!dar subordonații voștrii? aveți generali și ofițeri superiori de concurați cu Coreea dă Nord!unul la40de proști!care vă țin în fotolii și în puf! gândiți până nu o sa fie prea târziu,nu fiți legume!