G4Media.ro

Șeful comisiei de cultură din Camera Deputaților: Emisiunea lui Dragoș Pătraru de…

Șeful comisiei de cultură din Camera Deputaților: Emisiunea lui Dragoș Pătraru de la TVR a fost scoasă de pe post

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a fost anunțat de șefa TVR, Doina Gradea, că postul public a denunțat unilateral contractul, a anunțat într-un comunicat de presă Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților.

”La comanda domnului Dragnea, conducerea TVR a scos de pe post una dintre cele mai bune emisiuni difuzate la TVR cu o cotă de audiență ridicată, “Starea nației”. Concret, domnul Dragos Pătraru a primit o notificare prin care i se aduce la cunoştinţă faptul că “Societatea Română de Televiziune (SRTv), a decis denunţarea unilaterală a Contractului de cesiune nr. A1063/27.09.2017, astfel cum acesta a fost modificat şi completat prin Actele adiţionale nr. 1/16 ianuarie 2018 şi nr. 2/ martie 2018”, a scris Gigel Știrbu în comunicatul citat.

Cauzele denunţării Contractului au fost afirmaţiile făcute de Pătraru în spaţiul public, precum şi cele din cadrul emisiunii ’’Starea Naţiei”, considerate de conducerea TVR ca fiind defăimătoare la adresa conducerii postului.

Reamintim că Pătraru a făcut publice discuții cu șefa TVR, Doina Gradea, în care aceasta jignea ziariștii postului.

”Dezvăluirile jurnalistului Dragoș Pătraru nu fac decât să confirme situația revoltătoare din televiziunea publică: conducerea nu doar că a încercat dar a și reușit eradicarea jurnaliștilor care nu ridică osanale partidului PSDragnea. Este evidentă subordonarea politică a politicii editoriale din TVR, iar rolul televiziunii publice nu mai este de ceva timp acela de a informa corect și imparțial publicul. Formula „Televiziunea publică” este una perimată , pentru că TVR nu mai este o televiziune publică, ci una a unui partid”, scrie deputatul liberal.

Foto: Doina Gradea (sursa: TVA)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Vestile bune nu se mai opresc !

 2. Au reușit ! După PSD ,devenit PSDragnea ,acum TVR ( Televiziunea Națională )devine TVDragnea . Să înțeleg că în locul lui Dragoș Pătraru îl vom vedea pe Tov. Dragnea , începând cu telejurnalul de seară ,până la cel de noapte ? E NOAPTEA MINȚII CE SE PETRECE CU ROMÂNIA !

 3. Pot „decât” să spun… DUIE MRAGNEA!
  Oricum poante se fac o mulțime legat de el, de sclavii lui și mai ales de șobolanul răpciugos pe care-l poartă la baza nasului…

 4. E normal că o emisiune cu rating mare sa fie oprită , când ai datorii de milioane ???? Emisiunea trebuia ținută și șefa trebuia data afară. Asta este management foarte prost . Ce sa mai zici la ce fata de porc are . Ii trebuie salariu să și ia de mâncare . De unde le o găsii partidul pe toate paraditele astea . Când e la mintea cocosului , nu dai afara omul care îți aduce cea mai mare audienta .

  • Ba da, il dai afara. Oricum si oricand, daca nu saruta mana. Iar de datorii, numai de bine (pe cine intereseaza datoriile)?

 5. O sa plateasca cu capul TOTI PESEDISTII si TOTI cei care le-au executat ordinele abuzive.

 6. Am citit actele aditionale la contract si banuiesc ca Dragos Patraru si-a aranjat din timp unde sa-si mute emisiunea, pt ca din continutul lor reiesea clar ca la asta se va ajunge, la rezilierea unilaterala a contractului.
  Pe de alta parte Patraru a afirmat mereu ca este raspunzator de soarta a vreo 12 familii (e vorba de familiile celor cu care lucreaza la producerea emisiunii).

  PS. Prin urmare, daca este asa, inseamna ca in curand urmeaza sa-l vedem la o alta televiziune !

 7. Pe cine credeti ca putea Daddy sa-l insarcineze cu transmiterea comunicatului de presa, daca nu pe …Gigel Stirbu…? Sa va spun tot eu: pe Nelu Dintosu’ ori pe Fane Canin…! Probabil ca erau plecati la …dentist…

 8. Scarbo, te vom da si pe tine jos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.