G4Media.ro

Șeful CNAS: Am primit asigurări explicite de la toate partidele din coaliție…

Sursa foto: captură video

Șeful CNAS: Am primit asigurări explicite de la toate partidele din coaliție că susțin organizarea unui concurs transparent și obiectiv pentru șefii caselor județene și așa va fi

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Adrian Gheorghe, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că a primit asigurări explicite de la toate partidele din coaliție că susțin organizarea unui concurs transparent și obiectiv pentru șefii caselor județene și a subliniat că așa va fi concursul.

„E nevoie de management performant la toate cele 43 de case de asigurări de sănătate. Casa Națională nu are contracte cu niciun furnizor de servicii medicale. Toate contractele se încheie între casele de asigurări județene și furnizori. La niveul caselor de sănătate sunt gestionate de facto fondurile. Avem nevoie de management performant la acest nivel pentru a ne asigura că fondurile sunt utilizate eficient”, a afirmat Adrian Gheorghe.

Acesta a subliniat că va fi un concurs organizat în litera și spiritul legii, pe criterii obiective.

Am primit asigurări explicite de la toate partidele din coaliție că susțin ca acest consurs să fie transperent și obiectiv și așa va fi”, a precizat președintele CNAS.

Acesta a mai declarat că el nu a primit „nici direct, nici indirect vreun fel de aluzie sau presiune” în legătură cu concursul pentru directorii caselor județene de asigurări de sănătate.

Adrian Gheorghe a menționat că acolo unde nu se prezintă nimeni la concurs sau nu promovează nimeni, se va organiza un nou concurs în cel mai scurt timp posibil.

În data de 6 mai va avea loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director general al caselor de asigurări de sănătate județene.

Citește și

Miza de 45 de miliarde de lei din Sănătate: a început concursul pentru șefii județeni ai Casei Naționale de Asigurări, oamenii care decid ce bani sunt decontați către spitalele de stat și private

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Fara voie de la partid sau de la popa nu se poate,asa?In ce secol este Ro?

 2. HA HA HA HA HA !
  PRECIS !
  HA HA HA HA HA HA HA !

 3. partenreii de coalitie fiind :

  PNL cei care ii protejeaza pe penalli CHRICA si ALEXE (care au animale politice, numiri politice de la chelnerite la pompe funebre , romsilva, si sa nu-l uitam pe campionul GRINDA) (si sa nu uitam si de martea neagra si de USL)

  UDMR cei care au terfelit (si inceraca in continuare sa o faca) legile justitiei

  si IOHANIS care nu ar vrea ca presedinte sa piarda chiar orice putere pe justitie, binenteles cand a fost vorba de LCK nu avea nici o putere, trebuia sa asculte cu obedienta de Ce(i)CeRe, DAR cand a fost cu HOSU sa o numeasca a avut toate puterile (in ambele cazuri daca ar fi ascultat de CSM – cum vrea Stelian/USR+) noi romanii cinstiti am fi fost multttttt mai castigati)

 4. A cerut liber de la partide. Dar dacă după proba scrisă doar o singură persoană merge mai departe, înseamnă că totul a fost în zadar. Cel puțin aceasta este procedura la posturi mai mici din CNAS- uri. După proba scrisă unul dintre ”concurenți” primește o notă cu câteva zecimi sub 10, iar restul nu trec baremul pentru oral. Simplu. Așa și în sănătate și la șoferi de salvare. Există o preselecție a candidaților foarte dură, o bibliografie de speriat, apoi proba scrisă. Dinafară seamănă a exigență Harvard. În realitate totul e uns. După litera și spiritul legii.

 5. Acest Adrian Gheorghe, nu este altceva decât un ASASIN ECONOMIC din noua gardă.