G4Media.ro

Șeful AEP, Constantin Mitulețu-Buică: Așa cum este la dosar raportul de similitudine,…

Șeful AEP, Constantin Mitulețu-Buică: Așa cum este la dosar raportul de similitudine, consider că nu am plagiat. Când îmi va fi comunicată decizia CNATDCU, voi ataca orice document dacă nu respectă procedurile legale

Șeful AEP, Constantin Mitulețu-Buică, a afirmat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că, așa cum este la dosar raportul de similitudine, consideră că nu a plagiat, iar când îi va fi comunicată decizia CNATDCU, va ataca „orice document dacă nu respectă procedurile legale”.

Mitulețu-Buică a susținut că aceeași comisie din cadrul CNATDCU care acum a propus anularea titlului său de doctor pe motiv de plagiat a propus în 2016 acordarea titlului științific de doctor.

„Când îmi va fi comunicată decizia, voi vedea care sunt procedurile și dacă au fost respectate și mă voi adresa organelor competente”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă a plagiat, șeful AEP a replicat: „Așa cum este la dosar raportul de similitudine, nu consider că am plagiat și am respectat toate reglementările din 2016”.

„Voi ataca cu siguranță orice document, dacă nu respectă procedurile legale”, a mai declarat Mitulețu-Buică.

Chestorul principal de poliție (r) Cătălin Alexandru Ioniță, fost șef al Poliției Române și fost șef al Direcției Generale Anticorupție (DGA), rămâne fără titlul de doctor în științe după ce Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, în mod oficial, retragerea distincției academice pentru plagiat, transmite PressOne.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Tupeu nu glumă! Trebuie sa fie demis repede!

 2. Studiați-i atent, vă rog, figura acestui „doctor”. Nu seamănă cu cea a altui faimos „doctor”, chiar tătic de „doctori”, mareșalul Oprea???

 3. Acum un an am spus că acest individ nu are nimic in comun cu managementul oricărei instituții.Plagiatul este tot un furt care a îmbogățit pe toți indrumaturii de teze cum ar fi Oprea si multi altii.Avem tara cu cei mai mulți doctoranzi și generali .Rusine sa le fie instituțiilor si persoanelor care au girat asemenea falsificatori.

 4. hotul cand il prinzi incepe cu : da ce sefu !m-ai vazut cu mana in buzunarul tau !?

 5. Într-o ţară normală la cap, individul ăsta era ori şofer de TIR ori şef de sală la discoteca din sat. În Românica e mare şef la statul degeaba!

 6. CE fete de ghertoi, de interlopi !!!
  DNA, ce faceti baieti, trezirea, nu mai asteptati pensia ! La munca, ia recuperati prejudiciile din salariu si pensie, prejudicii prin castigul incorect adus de plagiat (dimploma de dr!)
  Aaaa, de astia nu va luati, sunt de-ai vostri, de-ai sistemului! Si voi probabil aveti, ca orice institutie de vaza!

 7. toti hotii se declara nevinovati apoi se declara urmariti politic ! mizerie de oameni in functii de conducere ;ar trebui DEMIS urgent!

 8. Lume, lume! La 23 de ani finalizează studiile juridice la renumita/prestigioasa Universitate din Tg. Jiu. Din mormanul de „aptitudini şi competenţe sociale” trântit in CV, am selectat doar atât: „reactivare constructivă în disputele de idei”….. Cool. Sună periculos, trage fusta mai jos!
  La ce să te astepți de la un doctor-mutant al UNIVERSITĂȚII NAȚIONALE DE APĂRARE? Praf si pulbere, zero caracter, zero onoare posedă acest păcălici-sub-acoperire Constantin Mitulețu-Buică, căruia ii plătim spor lunar la salariu pentru că este doctor-hoț!

 9. Am tupeu de borfash, ahhhh!

 10. acuma na, acuzati-ma. dar daca nenea asta are privire de doctor….nici nu-ti mai trebuie soft sa detecteze plagiatul

 11. impostura,tupeu si nesimtire cat cuprine!
  eh! niste lichele harsite in furt si pungasie.

 12. E clar că prăpăditul ăsta știe chiar și el că a plagiat. A recunoscut involuntar când a spus: „Voi ataca cu siguranță orice document, dacă nu respectă procedurile legale”. Ați înțeles? Singura lui speranță e ca ăia din CNATDCU să greșească la proceduri. Cu fondul problemei nu mai e nici o speranță, s-a resemnat.

 13. Individul atunci cand avea par pe cap oare o fi avut fruntea mai lata decat doua degete sau s-a tuns „strategic”?…

 14. Sunteți cu toții nedrepți cu bietul domn Buică. Eu sunt absolut convins că omul ăsta nu a plagiat nimic. Îmi spun oameni care îl cunosc că așa ceva este imposibil. Înțeleg din excelentul articol al doamnei Șercan că teza de doctorat este undeva la 60% plagiat grosolan. Deci, per a contrario, 40% ar fi ”originală”! Ori toate informațiile pe care le-am primit de la oameni ce l-au cunoscut personal pe domnul Buică sunt în sensul că este exclus ca domnia să poată scrie mai mult de o jumătate de pagină din capul domniei sale. Și doar ajutat de un program de autocorrect. Deci singura concluzie logică este că nu a plagiat domnia-sa! Ci tânărul pe care l-a plătit din bani publici să îi scrie teza!!! Pe nenorocitul ăla trebuie să îl dea în judecată! Să ii facă plângere penală pentru înșelăciune!!! Săracul domn Buică! Nu mai are loc un om cinstit ca el de hoții din țara asta!!!

 15. ce fata de milog si-a confectionat infractorul asta ,auzi la el similititudini,mai topirlanule plagiatul se vede de la Paris

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.