G4Media.ro

Șefa ISJ Cluj: 100 de școli din județ vor deschide cu prezența…

Șefa ISJ Cluj: 100 de școli din județ vor deschide cu prezența fizică integrală zilnică, 108 școli, prin rotație. Una singură a solicitat exclusiv online. Elevii vor avea un orar fix, indiferent dacă fac ore online – pot urmări lecția și pot interveni

Un număr de 100 de școli din județul Cluj vor deschide anul școlar cu prezența fizică integrală zilnică la cursuri, iar 108 școli, prin rotație, a declarat inspectorul școlar general, Marinela Marc, la TVR Cluj.

Șefa inspectoratului a spus că elevii vor avea un orar fix pe toată durata anului școlar, indiferent dacă unii fac și ore online.

“Am centralizat toate propunerile trimise, cele mai multe merg pe varianta hibrid, aproape jumătate sunt activitate față în față, o singură școală își dorește exclusiv online, dar sigur că nu încurajăm acest gen de activitate, interesul nostru este ca elevii să vină la școală, să interacționeze cu cadrele didactice, cu colegii pentru că nu este benefică în primul rând pentru dezvoltarea lor personală și emoțională această izolare în fața calculatorului”, a declarat inspectorul Marinela Marc.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: ISMB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Minciuni. Vor ca invatatorii sa lucreze cu 33% mai mult, fara plata suplimentara. Ore didactice de 30 de minute predate de doua ori, pe grupe. Adica 60 minute considerate egale cu 45 minute predate (cum era pana acum). 60=45? FARA PLATA SUPLIMENTARA, orele predate dublu, in plina pandemie.

  2. Pai pe ce criterii deschid cu prezenta hibrid ? E localitatea respectivă în zona galbena ? Daca s-au impus măști de ce se mai merge pe hibrid ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.