G4Media.ro

Șefa direcției de învățământ preuniversitar din Ministerul Educației, Tania Irimia, s-ar putea…

Mihaela Tania Irimia / Foto: Edupedu.ro/ Ștefan Lefter

Șefa direcției de învățământ preuniversitar din Ministerul Educației, Tania Irimia, s-ar putea întoarce la catedră, după aproape 24 de ani de minister: a luat peste 110 puncte la pretransfer, la Liceul Tehnic din Buzău

Directorul general al Direcției Generale de Învățământ Preuniversitar (DGÎP) din Ministerul Educației, Tania Irimia, a depus dosar de pretransfer la Liceul Tehnic din Buzău, pe o catedră cu 18 ore, pentru disciplina „Economic, administrativ, comerţ şi servicii / Economic, administrativ, poştă”, potrivit listei posturilor afișate de Ministerul Educației în aplicația Titularizare 2024, scrie Edupedu.ro.

Tania Irimia este de formare inginer electrotehnist și a lucrat ca profesor timp de nouă ani, între 1991 și 2000, la Grupul Şcolar Industrial “Traian Demetrescu”, Craiova, unde a predat discipline tehnice, potrivit CV-ului acesteia consultat de Edupedu.ro. În anul 2000 a obținut gradul didactic I, la Univeristatea Politehnica București, iar din toamna acelui an, septembrie 2000, lucrează în Ministerul Educației.

Mai întâi a fost Inspector şcolar de specialitate în Direcția Generală Învățământ Preuniversitar (DGÎP) până în 2009, apoi Director la Direcţia Generală Educaţie şi Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii, conform CV-ului, și apoi directorul Direcției Generale Învățământ Preuniversitar, funcție ocupată și în prezent.

Informația privind posibila repartizare din toamnă a Taniei Irimia la Liceul Tehnic Buzău pe un post titularizabil, având o viabilitate de 4 ani, apare pe titularizare.edu.ro – județul Buzău –
Lista ordonată după disciplină şi numele ocupantului – pagina 1, postul cu codul 1648. Tania Irilia este profesor titular din 1996, potrivit CV-ului său.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...