G4Media.ro

Sectorul 6: Consiliul Local dezbate proiectul privind înființarea unei entități care să…

Sectorul 6: Consiliul Local dezbate proiectul privind înființarea unei entități care să administreze piețele, parcările și unitățile locative din patrimoniul Primăriei

Proiectul privind înfiinţarea „Administraţiei Comerciale Sector 6”, care va avea rolul de a gestiona pieţele şi parcările, dar şi unităţile locative, se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 30 iunie.
„Se aprobă înfiinţarea Administraţiei Comerciale Sector 6 – instituţie publică de interes local cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local Sector 6 al municipiului Bucureşti. Administraţia Comercială Sector 6 va avea ca obiect principal de activitate administrarea, modernizarea, organizarea domeniului public şi privat al municipiului Bucureşti din Sectorul 6, cu specific de piaţă, complexelor agroalimentare, târgurilor şi oboarelor, parcărilor, precum şi unităţilor locative şi totodată, va propune spre înfiinţare noi pieţe, complexe agroalimentare, târguri şi oboare, parcări”, prevede proiectul de hotărâre.

Administraţia Comercială Sector 6 va avea 96 de posturi. Pentru ocuparea acestora se realocă posturi de la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, Direcţia Generală de Poliţie Locală, Administraţia Pieţelor Sector 6.

Această noua structură ar urma să preia activităţile specifice ale Serviciului Administrare Pieţe din cadrul Administraţiei Pieţelor Sector 6, după ce acesta a fost desființată.

Potrivit referatului de aprobare, în contextul evoluţiei factorilor socio-economici din ultimii ani, cetăţenii solicită asigurarea serviciilor publice de calitate superioară.

„Astfel, este necesar a se identifica metode inovative de gestionare şi atragere de resurse financiare, altele decât cele defalcate de la bugetul central. Pentru o mai bună organizare a structurilor, propunem eliminarea suprapunerilor de atribuţii şi realizarea concentrată a activităţilor similare în cadrul aceleaşi instituţii publice”, se precizează în referatul de aprobare al proiectului, conform Agerpres.

Piata, sector 6/ Radu Mihaiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Dl. Primar Ciuciu încearcă să ne facă să credem că se implica in viața urbei. N-a făcut nimic in zece luni si nici n-o sa facă în tot mandatul. În piețe vor fii aceeași samsari, aceeași mafioți, si aceleași tarabe de pe vremea ceaușescului. Parcări o să facă la preț de garsonieră pentru fiecare loc si vor rămâne neocupate sau ocupate si neplătite de către ocupanți.

  2. 96 de posturi noi de munca.