G4Media.ro

Sectorul 1: Bugetul, introdus a şasea oară pe ordinea de zi, nu…

Sursa foto: captura video / Facebook

Sectorul 1: Bugetul, introdus a şasea oară pe ordinea de zi, nu a fost dezbătut din cauza lipsei de cvorum

Şedinţa Consiliului Local Sector 1 a fost suspendată, vineri, din cauza lipsei de cvorum, astfel încât proiectul de buget nu a mai fost supus votului, relatează Agerpres.

Consilierii locali au aprobat un singur proiect de pe ordinea de zi, după care au discutat despre perspectiva amenajării unui spaţiu destinat managementului deşeurilor.

Reprezentanţii PSD şi PNL au declarat că terenul respectiv riscă să devină unul destinat depozitării deşeurilor, dar viceprimarul Oliver Păiuşi i-a criticat pentru faptul că „denaturează scopul şedinţei” şi aduc informaţii fără „nicio susţinere”.

La un moment dat, preşedintele de şedinţă a constatat că nu există cvorum şi a suspendat şedinţa.

Daniela Popa (PSD) a precizat că membrii Consiliului Local vor vota atunci când primarul Clotilde Armand va fi prezentă în sală.

„Din păcate, mi se pare că noi, Consiliul Local, trăim la Sectorul 1 o distopie, un haos generalizat, totul generat fix de primarul în funcţie. Îmi pare tare rău că nu există înţelegere şi comunicare. Sunt proiecte importante care trebuie votate (…) şi pentru fiecare proiect pe care l-am votat – cu fonduri europene, parcări, străzi – tot ce-a fost bun şi oportun am dat de fiecare dată argumente. Însă lipsa asta de respect şi încălcarea legii cu bună ştiinţă, ca primarul să nu fie prezent la şedinţe şi să dezbatem aici normal şi frumos, aşa cum e normal şi să respectăm Codul administrativ (…), incompetenţa şi lipsa de respect a doamnei Armand au întrecut deja măsura. Nu cred că mai putem accepta nici măcar o picătură pentru acest dezmăţ al dumneaei, ca să îl numesc aşa. O să votăm şi să dezbatem proiectele atunci când primarul va fi în sală”, a spus ea.

Oliver Păiuşi, într-un dialog cu Viorel Oianu (PNL), a atras atenţia asupra faptului că proiectul de buget este introdus pentru a şasea oară pe ordinea de zi.

„Suntem la a şasea şedinţă pentru buget. Vă daţi seama?”, a spus viceprimarul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Doamna primarită,pentru ca îndraznesti mereu să te dai la coruptie,te urasc ăștia de moarte.Le-ai stricat atatea combinatii,ca sunt in stare sa te lase fara buget votat,ca sa vada lumea ca,de fapt,”iesti incapabilă”,ca n-ai ce cauta în functia de primar.”Haita”te vrea cu orice pret „moartă” d.p.d.v. politic,bineînteles!

    • Nu doar „haita” o vrea eliminata ci si inteleptul votant de sector. Că pe vremea lu’ diamantu’ era sectorul boboc.

  2. Din pacate au ajuns sa aiba dreptate astia de la PSD. Clotilde e prea valabila ca sa mearga in sedintele de consiliu sau sa respecte codul administrativ. Anul trecut au ramas 600 de milioane de lei necheltuiti la investitii la sectorul 1. Ma intreb cate scoli sau gradinite poti sa faci de banii astia.

    • E a sasea oara prietene cand astia gasesc un motiv sa nu voteze bugetul. Ba ca nu e primarul in sala, ba ca dosarul nu are sina. Si vezi ca nu a fost cvorum. Adica cu primar sau fara oricum nu se putea vota.

    • @unhabarnist Ea se comporta ca si cum consiliul ar trebui sa ii voteze bugetul fara discutie. In cazul in care nu stii, este obligatia ei sa vina la dezbaterile din consiliu iar ea a fost anul trecut acolo de trei ori. E mai usor sa argumentezi ca nu ai facut nimic din cauza ca nu esti lasata de cat sa recunoati ca esti incompetenta. Situatia la S1 e dincolo de bine si de rau…

    • Am votat-o dar nu mi-am inchipuit ca poate sa faca ce-a facut. Sectorul e intr-o stare mizerabila de la un capat la altul. Cartierul in care locuiesc ( Bucurestii Noi) e intr-o stare dezastruoasa, mizerie, strazile si trotuarele facute praf. A spus ca va reface teatrul in aer liber de la Bazilesc, nimic, nimic. Teatrul Masca e in reparatii de 3-4 ani. Efectiv nu gasesc absolut nimic , un singur element pozitiv la mandatul acestei persoane. Nu intereseaza pe nimeni razboiul ei cu PNL si PSD. Eu vreau sa traiesc cat de cat civilizat. Nu se poate in acest sector. L-am injurat pe Chiliman pentru ca a furat dar omul chiar facuse multe si vizbile. A venit pesedistul, a aruncat cu banii in pensionari, a venit Clotilde, tot ce va ramane dupa ea va fi amintirea scandalurilor.