G4Media.ro

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă 100 de lei pentru fotografii sau…

sursa foto: Poliția Locală Galați

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă 100 de lei pentru fotografii sau filmări cu persoane care aruncă gunoi pe drumurile din judeţ / În Vrancea, o primărie oferă 150 de lei pentru astfel de imagini

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă recompense câte 100 de lei pentru fiecare fotografie sau filmare care surprinde persoane aruncând gunoaie pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi. De asemenea, o primărie din Vrancea oferă 150 de lei pentru fiecare fotografie în care apar persoane care aruncă gunoi la întâmplare, relatează News.ro.

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi anunţă că va oferi recompense câte 100 de lei pentru fiecare fotografie sau filmare cu persoane care aruncă gunoiul la întâmplare. Pentru a primi banii, fotografiile sau filmările trebuie să surprindă oamenii şi numerele de înmatriculare ale autovehiculelor acestora în timp ce aruncă deşeuri menajere, saci de gunoi, moloz, în parcările de pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi.

Fotografiile se pot trimite pe whatsapp.

Şi Primăria din Soveja, judeţul Vrancea, a decis să ofere 150 de lei oricărei persoane care va reuşi să fotografieze sau chiar să filmeze numărul de înmatriculare al maşinii din care sunt aruncate deşeurile, cât şi persoanele care aruncă gunoiul pe spaţiile publice.

Cei care sunt prinşi că aruncă gunoiul pe domeniul public şi nu la pubele ori in alte locuri special amenajate riscă amenzi de la 3.000 la 6.000 de lei, dacă sunt persoane fizice, şi de la 25.000 la 50.000 de lei, dacă sunt persoane juridice.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. e clar ca Romaniei ii trebuie un satelit care sa ne supravegheze: de la aruncat gunoaie, taiat paduri pana la cei care dau foc la gunoiaie si alti poluatori

  2. Da’ ce ar fi sa stranga ei gunoaiele, fara alte comentarii?

  3. Nu cred că există bază legală pentru acordarea de astfel de recompense.

  4. Asta e solutia in toate domeniile. Motiveaza-i financiar pe romani si ei vor turna pe oricine. Cum scrie cineva mai sus insa.. nu stiu daca exista baza legala.

  5. IDEEA E BUNA. CINE VREA SA FACA BANI, VOR RECLAMA PE NESIMTITI
    CEL PRINS SA PLATEASCA SI RECOMPENSA