G4Media.ro

Secretarul de stat care se va ocupa de Planul de Redresare e…

Secretarul de stat care se va ocupa de Planul de Redresare e oficialul care a introdus verificarea cererilor de plată la proiectele din PNDL

Marius Vasiliu, numit în această săptămână secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a ocupat până acum poziția de secretar general adjunct în Ministerul Dezvoltării. Printre atribuțiile sale de la ministerul condus de Cristian Ghinea se va număra și gestionarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), instrumentul prin intermediul căruia România poate atrage 30 de miliarde de euro de la Comisia Europeană în următorii patru ani.

Vasiliu, care a lucrat la Dezvoltare din 2006, a introdus anul trecut un mecanism prin care a fost modificată procedura de plată a proiectelor din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), astfel încât plățile de la buget să poată fi făcute doar după verificarea proiectelor. Ca urmare a schimbării procedurii, multe proiecte au fost refuzate la plată din cauza deficiențelor constatate.

În mandatul său de la Ministerul Dezvoltării, Marius Vasiliu a contribuit la deblocarea contractelor de finanțare pentru cele trei spitale regionale (Iași, Craiova, Cluj), blocate de guvernele PSD susccesive. El a ținut legătura cu Comisia Europeană pe programele operaționale gestionate de minister. (Foto: Marius Vasiliu / Ministerul Dezvoltării)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Se poate să fie omul potrivit la locul potrivit! Succes!

  2. O stire „pozitiva”, e imbucurator ca se intampla si asa.
    Mai putin imbucurator ca audienta e minima, se repede lumea doar la stirile „bomba”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.