G4Media.ro

Secretarul de stat american Michael Pompeo, mesaj adresat României: „Vă dorim pace,…

Secretarul de stat american Michael Pompeo, mesaj adresat României: „Vă dorim pace, prosperitate şi multă sănătate în anul care vine”

Secretarul de stat american Michael Pompeo felicită poporul român de Ziua Marii Uniri, în numele poporului american, şi subliniază că România este un partener strategic apreciat şi un aliat statornic.

Pompei afirmă, în mesajul său, că, odată cu sărbătorirea a 140 de ani de relaţii diplomatice, StateleUnite şi România şi-au reafirmat şi aprofundat parteneriatul îndelungat semnând o foaie de parcurs pentru cooperarea pe zece ani în domeniul apărării, creând reţele 5G curate, colaborând la construcţia reactoarelor la centrala nucleară de la Cernavodă, angajându-se să îmbunătăţească securitatea energetică în Europa prin Marea Neagră şi promovând potenţialul Iniţiativei celorTrei Mări.

„România este un partener strategic apreciat şi un aliat statornic şi împărtăşim angajamentul dumneavostră în lupta împotriva COVID-19, fără a uita niciodată sacrificiile pe care le-aţi făcut în cadrul operaţiunilor NATO”, afirmă oficialul american..

”În această zi specială, vă dorim pace,prosperitate şi multă sănătate în anul care vine”, încheie Pompeo mesajul, conform news.ro.

 

Sursa foto: Twitter\ Mike Pompeo

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Si la anul, sa repetati faza aia tare, in care trageti cu racheta din Constanta catre alte tari si fugiti sa va ascundeti in Germania dupa aceea!

    La anul si la multi ani!

  2. Ati ramas singura plasa de siguranta in această zona sensibila!Statele din UE sunt prea egoiste!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.