G4Media.ro

Secretarul american al Apărării vine în vizită la București înainte de reuniunea…

Secretarul american al Apărării vine în vizită la București înainte de reuniunea NATO de la Bruxelles

Secretarul apărării american, Lloyd J. Austin III, va vizita România săptămâna viitoare, în cadrul unui turneu care mai include vizite în Georgia și Ucraina, înainte de participarea la reuniunea miniștrilor apărării din statele membre NATO, de la Bruxelles, transmite ambasada României în SUA.

România este singura țară membră NATO din cadrul turneului care se încheie cu participarea secretarului apărării la reuniunea miniștrilor apărării din statele membre NATO. (Sursa foto: Facebook / U.S. Department of Defense (DoD)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Multe succesuri in recuperarea teritoriilor pierdute! #bugeac #insulaserpilor #cetateaalba #cernauti #bucovinadenord #tzlm

  • Ohh, ei sunt pragmatici. Vor sa vadă in ce stadiu se afla, eventual sa grăbească finalizarea contractului pentru achiziția de rachete americane in valoare de 4 miliarde de dolari. Poate acesta-i motivu’ pentru care Superman tre’ sa rămână cu orice preț in continuare la butoane.

  • Si Turcia vrea inapoi Dobrogea, Ungaria vrea Ardealul si asa mai departe!

  • S-a aflat pana la urma cine a luat Bugeacul si Insula Serpilor? Eu suspectez ca Doogeen ala invrajbitorul, desi e posibil sa fie Pooteen.

  • Ce spui tu este confict intre doua tari NATO, asa ca nu ma astept la NATO sa tina cu unii sau cu altii. Dar confiscarea Bugeacului, a Bucovinei de Nord, a Cernautilor, a Cetatii Albe, a Insulei Serpilor implica un stat NATO agresat de un stat ne-NATO. Dughin asta, confiscatorul de Insule ale Serpilor, nu e in NATO, nu?

 2. Numai dupa rajnet zici ca e neomarxist

  • Vine să anunțe că SUA va ajuta Romania cu planul de redresare economica , in sensul că banii vor fi transferați dintr-un cont din Elveția in alt cont , tot în Elveția. Și cum zicea cineva de mai sus sa fie sigur că aia 4 miliarde trebuie transferați în contul corect că sa nu se facă vreo greșeală. Sa făcut atâta tevatura cu planul asta .. de parcă banii ajungeau vreodată în România să folosească omului de rând.

 3. Vine cu ajutoare, saracu’!

 4. Insula șerpilor e a noastră deștepților

  • Și cu ce ne ajută? Dar o vizită „asa de importanta” ne mângâie orgoliul de moluscă.. Sâc!Noi suntem „importanți” ptr americanii care nu doresc decât „pace și prosperitate” ptr români, georgieni, ucrainieni.. Și nici nu avem nevoie de ruși și nu ne pasă că ne ocolește conducta lor de gaze,, direct la unguri, nemți..
   Noi le-am făcut loc „prietenilor” să își plaseze rachetele spre ruși… Îi învățăm noi minte pe ruși… chestia cu.. buturuga mică…

 5. Și cu ce ne ajută? Dar o vizită „asa de importanta” ne mângâie orgoliul de moluscă.. Sâc!Noi suntem „importanți” ptr americanii care nu doresc decât „pace și prosperitate” ptr români, georgieni, ucrainieni.. Și nici nu avem nevoie de ruși și nu ne pasă că ne ocolește conducta lor de gaze,, direct la unguri, nemți..
  Noi le-am făcut loc „prietenilor” să își plaseze rachetele spre ruși… Îi învățăm noi minte pe ruși… chestia cu.. buturuga mică…

 6. Au ajuns amerlocii la fundul sacului si vin cu o sapca pentru jde miliadre de verzisori ? Pentru o sapca ai nostri ca brazii si-ar vinde si mamicutele .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.