G4Media.ro

Se redeschid stadioanele din Portugalia. Meciurile se vor juca din nou cu…

Sursa foto: Pexels

Se redeschid stadioanele din Portugalia. Meciurile se vor juca din nou cu suporteri, în limita a 33% din capacitatea arenelor

Prezenţa publicului va fi din nou permisă pe stadioanele din Portugalia începând cu data de 14 iunie, o treime din capacitatea unei arene putând fi ocupată, scrie AFP.

Conform sursei, premierul Antonio Costa a menţionat miercuri că acest lucru este posibil ca urmare a unei evoluţii favorabile a incidenţei cazurilor de coronavirus la nivel naţional.

Prezenţa publicului pe stadioanele de fotbal şi pe alte arene sportive va fi limitată la 33% din capacitatea acestora, a indicat Costa, precizând că revenirea spectatorilor se va face din 14 iunie pentru sportul amator şi din 28 iunie pentru sportul profesionist.

”Numărul de infectări cu coronavirus este în scădere astfel încât pot fi luate noi măsuri de relaxare”, a punctat premierul.

Cu excepţia finalei Ligii Campionilor la fotbal, de la Porto, de sâmbătă, când 16.500 de spectatori au asistat la finala dintre Chelsea şi Manchester City, stadioanele din Portugalia nu au mai permis accesul publicului din 27 februarie, când aproape 1.000 de spectatori au fost prezenţi la un meci din prima ligă valorică dintre echipele Santa Clara şi Pacos Ferreira.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...