G4Media.ro

Se propune limitarea vânzării de alcool de Anul Nou, în Rusia: ”Este…

sursa foto: Pexels.com

Se propune limitarea vânzării de alcool de Anul Nou, în Rusia: ”Este important, pentru că unii cetățeni își pierd măsura”

Sultan Khamzayev, membru al Comitetului Dumei de Stat pentru Securitate și Anticorupție, a propus ca în timpul sărbătorilor de Anul Nou să se impună restricții în vânzarea de alcool, informează Gazeta.ru.

„Alcoolul în noaptea de Revelion este un fantastic distrugător al vieții și sănătății cetățenilor noștri. Este imposibil să lași totul la voia întâmplării doar pentru nevoile antreprenorilor, pentru că situația devine critică în acest sector. Avem nevoie de mecanisme specifice pentru a proteja sănătatea cetățenilor. În timpul sărbătorilor de Anul Nou, ar trebui introduse restricții privind vânzarea alcoolului. Acest lucru este important pentru că unii cetățeni își pierd măsura”, a spus Khamzayev.

Parlamentarul a menționat că, pentru ca cetățenii să nu „se îmbată” în sărbătorile de Anul Nou, toate activitățile și evenimentele culturale și de agrement ar trebui să fie gratuite.

Anterior, Khamzaev a propus limitarea folosirii simbolurilor de stat pe tutun și băuturi alcoolice.

sursa foto: Pexels.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce nu spune Gaspadin Sultan ( nume de Zbir) este faptul urmator : Kremlinul nu isi iubeste Mujicii de Masa deoarece consuma Pufoaika mai repede fata de recomandarile de Partid si de Stat. Adica Kremlinul nu ii iubeste!

  2. Pentru ruși, să le iei băutura e mai grav decât Covid-ul !

  3. Rusia e o dictatură fără viitor, normal că oamenii beau, nu au nicio speranţă în ţara aia.