G4Media.ro

Se oprește curentul electric temporar în București și în județele Ilfov și…

Sursa foto: Parlamentul European

Se oprește curentul electric temporar în București și în județele Ilfov și Giurgiu, în perioada 20-23 decembrie

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar, în perioada 20-23 decembrie, în zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii, anunţă E-Distribuţie Muntenia.

Astfel, în Bucureşti, în data de 20 decembrie, vor rămâne fără curent electric, între orele 09:00-15:00, consumatorii din Strada Onisfor Ghimbu, Nr.3, Bloc O27, iar în intervalul 09:00-17:00 vor rămâne fără curent electric consumatorii din Strada Viitorului (între strada Alexandru Donici şi strada Salcâmilor) şi din Strada Vasile Lascăr (între strada Alexandru Donici şi strada Luca Stroici).

În judeţul Giurgiu, în data de 20 decembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 09:00-17:00 în Ogrezeni, strada Principală Balasoieni către Hobaia, Bara Nicolae, iar în intervalul 12:00-20:00 vor rămâne fără curent electric consumatorii din Domneşti, Prelungirea Ghencea,Tudor Vladimirescu, Centurii zona pasaj Domneşti.

Distribuţia de energie electrică va fi oprită în data de 20 decembrie în judeţul Ilfov, urmând ca în intervalul 09:00-17:00 să rămână fără curent electric consumatorii din Ciolpani, Iepuri Scroviştea, Lac Scroviştea, şi din Berceni, străzile Mioriţei, 1 Mai, Lalelelor, Narciselor, Octavian Goga, Tudor Arghezi, Ion Agârbiceanu, Ghiocelului, Casa Nouă, Vadul Moşului, Nicolaie Labiş, Crinilor şi Brânduşelor.

De asemenea, în data de 20 decembrie, între orele 09:30-17:30, vor rămâne fără curent electric consumatorii din Cernica (Tanganu Mic) şi Tunari, Strada Mărăşeşti şi străzile adiacente, 9 Mai, Eroilor.

În data de 21 decembrie, vor rămâne fără curent electric, între orele 09:00-17:00, consumatorii din Bragadiru (zona Bulgaru, străzile Garofiţei, Vrabiei, Argeş, Unirii, Păunilor, Iasomiei, Tuberozelor, Mărgelelor, Rubinului, Parfumului, Safirului, Dantelei, Mugurelui, Sidefului, străzile adiacente), din Snagov (străzile Garoafelor, Viorelelor, Liliacului, Bujorului, Albăstrelelor, şoseaua Snagov între Strada Florilor şi Strada Albăstrelelor şi străzile adiacente) şi din Clinceni-Olteni (străzile Ciorogârla, Puţul Olteni, Orhideei, Frumoasa, şi străzile adiacente).

Distribuţia de energie electrică va fi oprită în data de 21 decembrie între orele 09.30:00-17:30 în Afumaţi (şoseaua Bucureşti-Urziceni, între Strada Petrechioaia şi Strada Morii), în Tunari (străzile Luminişului, Revoluţionarilor, Ozon, Intrarea Pădurii) şi în Cernica (Bălăceanca, străzile Ogorului, Gării şi străzile adiacente).

În data de 22 decembrie, vor rămâne fără curent electric, între orele 09:00-17:00, consumatorii din Măgurele (străzile Zorilor, Aluniş, Fabrica de Mobilă, străzile adiacente), Afumaţi (străzile Găneasa şi Moineşti) şi din Ciorogârla (străzile Crinului, Viitorului, Narciselor, Aviatorilor, Şcolii, străzile adiacente). În Ciorogârla, timpul maxim de întrerupere este de o oră.

În data de 23 decembrie, vor rămâne fără curent electric, între orele 09:00-17:00, consumatorii din Popeşti Leordeni, (străzile Speranţei şi Leordeni de la intersecţia cu Strada Taberei până la intersecţia cu intrarea Speranţei).

Sursa foto: Parlamentul European

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

52 comentarii

 1. Acum de sarbatori? De ce nu vara cand dau toti drumul la aerul conditionat?In toiul iernii sa ne reobisnuim cu comunismul si cu lipsurile,masinile cu sot si fara sot pe cand?Painea pe cartela QR deja o avem.

  • Pai s-a observat că românii votează cu ciuma galbenă, cu ciuma rosie, cu partidul anti-NATO, anti-UE, RO-EXIT, rusofil AUR și e cazul să vedem cum ne vom simți sub conducerea lui Putin. Nu avem nici un gram mai mult sau mai putin decât merităm.

  • in padure esti liber sa mananci ursi! 🤣🤣🤣

  • Welcome to the dystopian new normal! You are the carbon they want to reduce!

  • Dennis Prager | The Left is Destroying Western Civilization

   youtu.be/fSpwSEVpk3I

  • İar ați început cu propaganda antioccidentala și anti liberală dl.John? İnformații din surse credibile nu va convine ziceți că nu există în schimb distriibuiti tot felul de păreri neavizate de la tot felul de dubioși care spun numai bazaconii.

  • Draggy, voi numai liberali nu sunteți. Unde au mai văzut liberali cu apucături dictatoriale? Liberalii nu susțin privarea de drepturi și libertăți ale celor care nu sunt de acord cu ideologia lor. Voi sunteți comuniști și idi0ți utili pentru capitaliști în același timp. O combinație foarte ciudată.

  • Înseamnă că nu știți ce înseamnă liberal, liberalii sunt pentru libertate, evoluție, modernitate umanism pentru drepturile omului la viață sănătate. Numai în dictatura se pune pumnul în gură, se practică violenta iar cei puțini decid in numele celor multi in funcție de năzbâtiile care le trec prin cap

  • Da măi Draggy ai dreptate. Dar voi leftiștii sunteți opusul liberalismului. Nu sunteți liberali! Poți să spui că teroriștii cu steaguri cu secera și ciocanul care dau foc la orașe și jefuiesc magazine în numele justiției sociale in SUA sunt liberali?

  • Cine a spus asta vedeți iar generalizați aiurea în tramvai și o tot țineți langa cu leftisitii nu mă interesează n-am nici o treabă cu subiectul oricât mă amestecați in chestia asta. Bineînțeles că cei care fac distrugeri nu sunt liberali dar nici teroriștii rasiști cu steaguri ale sclaviei care dau foc la casele altora și omoară oameni în numele supremației albilor

  • Supremația albilor e propagandă globalistă. Nu există în realitate.

 2. Good old habits are coming back!

 3. Sa ramai in Romania-hahahahahahahahahahahahha

 4. Exact ca in comunism: controale la granitza, ceferticat verde, declaratii etc, si acum si curent cu portia. Urmeaza si TV – 2 ore pe zi, dar asta pe cam afecteaza propaganda!

  • Cred că nu știți ce vorbiți când faceți o comparație asa de deplasata. İn comunism nu era nici un control la granița pentru oamenii normali pentru că granițele erau închise și nimeni nu putea circula. Apoi, unde ați văzut certificat verde in comunism că nu interesa le nimeni din partid cine moare și câți mor
   Televiziuni de propaganda nu putem duce de cate sunt și toaca non stop numai știri false. İar cu curentul n,

  • Ai dreptate Draggy, nici măcar comuniștii nu au asuprit oamenii în halul în care o fac globaliștii. Nici măcar Ceaușescu nu v-a închis în casă de la ora 8 seara, nu v-a obligat să purtați cârpe pe față și nu v-a vaccinat cu f0rța. Ăsta e un produs al noului comunism tehnocratic.

  • eu oprit pe cateva străzi nu in masa și nu mereu cum era pe vremea comuniștilor chiar nu va dați seama ce vorbiț

  • Nu vă obligă nimeni nici pe dvs dl.John stați liniștit că nu va vrea nimeni raul, relaxati-va. Vorbiți ca sa va auziti vorbind habar n-aveti ce spuneți. Știu că de fapt tot ce faceți e propaganda anti occidentala, și-a dat seama toată lumea.

  • Draggy, omule, am plecat din țară peste ocean doar cu o valiză și un contract de muncă când am avut doar 19 ani. Când am avut 25 de ani mi-am cumpărat prima casă. În 2015 de când au venit liberalii la putere s-a ales praful de țara asta imensă, frumoasa și bogată. Politica leftistă e cancer peste tot în lume.

  • İar va contraziceți. Ziceți că sunteți liberal și eu nu sunt dar îi ponegriți pe liberali. Daca va era asa de bine înainte de ce ați plecat si daca acum va e rău de ce mai stați, puteți merge in orice tara neliberală și nedemocratică dacă tot va place asa, sunt atâtea pe glob.

  • Draggy, fiindcă nu pot să plec din țară că nu sunt vaccinat, b0ule!

 5. Pot ramane nu numai fara curent, dar unii si fara incalzire , ce fac cei care au copii mici?

  • You are the carbon they want to reduce!

  • Alta tema favorita a propagandei anti occidentale, că energia verde e de vină. Cine au de pierdut? İn primul rand marele nostru prieten de la răsărit nu-i așa dl John de asta va preocupa ca in afara de petrol și gaz nimic nu mai produc favoriții dvs

  • Nu energia verde e de vină ci politica energiei verzi. Unde este energia verde despre care vorbești?

  • İn sursele regenerabile pe care nu le agreați dvs cei cu propaganda anti occidentala. Pentru că interesele marelui dvs prieten de la est sunt sa vândă petrol și gaze pe vecie că altfel dau faliment. Nu politica e de vina ci mentalitatea.

 6. Cică asta se înțelege prin „bune condiții”!
  Cred că așa începe raționalizarea mascată.

 7. Eu as baga pe țeavă curent intre 9-17 dar as sfătui populația să nu se cupleze la retea in intervalul acela întrucât prețul este 6 lei/ kwh. In restul intervalului as da curent subvenționat. Si-asa au cititoarele inteligente, macar să le folosească!

  • Lasă că vă trimite Ursula energie regenerabilă și se rezolvă problema!

  • Prefer să stau 2 luni pe an cu echipament montan în casă decât să cumpărăm gaze de la asasinul de Putin.

  • Dacă e așa cum zici te felicit pentru motivație!

  • Asta e problema dvs dl.John că trece UE pe energie regenerabilă și rămâne marele dvs prieten de la răsărit fara piata de desfacere pentru energia murdară. De-aia nu e bună Ursula, nu-i așa? De fapt asta e scopul dvs cu propaganda nu vaccinul ăla e pretextul. Cred că v-ați și vaccinat deja da faceți talente.

  • Draggy dear, data v-ati uita mai atent ati observa ca tocmai „trecerea la energia regenerabila” a accentuat dependenta Germaniei de gazul rusesc.
   Pentru ca si acolo multi au pareri (proprii, cred ei, induse de propaganda de fapt) fara sa aiba cunostinta, in realitate, despre problema.

 8. Sunt publicate pe siteul lor mereu. Brusc acum e stire, ca e inainte de craciun

 9. Ho ma nebunilor. Le schimba transformatoarele. S-a construit in prostie in suburbie in ultimii ani si nu mai duce reteaua veche. Le cade zilnic curentul.

  • Și până acum ce-au facut tot anul, au cantat, au fost în concedii, au fost plecați din țară?!!

  • Corect! Stau in zona Cernica si sunt afectata de caderile de curent f dese in ultima perioada…. S a contruit haotic, asta este motivul!

 10. Nu cred că este vorba de o raționalizare a energiei. Sunt întreruperi generate de lucrări de întreținere.

  • Așa brusc și de anvergură!

  • Sunt niște ticăloși!

   Eu sunt acum victima Enel distribuție Muntenia. Fără să notifice in prealabil prostimea pentru intrarea in producție a luminatului soft care duce la mesajul pe contor PUTERE DEPĂȘITĂ și lăsarea in beznă, cu electrocasnice oprit-pornit de ‘n’ ori in 5 zile, onor băieții buni ne urează Sărbători fericite si facturi pe măsură!!

   Atât de costisitor ar fi fost să fim notificați pentru a cere un spor de putere pentru a nu suferi acum, in prag de sărbători???

   De unde să știe prostimea ce plan au și când dau ei startul soft ului?

   Oligopolul să trăiască și băieții deștepți să își umfle acum buzunarele cu noi taxe din cererile de spor de putere pentru faptul că vrem să fim citiți/furați ‘inteligent’!

   Achiți la zi obligațiile, dar drepturi … cucu!

   O Românie de rahat!

   Rog G4media să inițieze o anchetă privind modul abuziv în care operează in aceste zile această companie. Vor avea material la greu.

   Referitor la acest articol pot spune că întreruperile anunțate către prostime au scopul de a interveni pentru curățarea traseelor prin îndepărtarea crengilor de pomi, pentru a preîntâmpina eventuale avarii. Adică să nu sune prostimea în disperare și să îi deranjeze tocmai acum de sărbători, nicidecum pentru a întrerupe dezastrul numit PUTERE DEPĂȘITĂ din cauza lor. Dacă ar avea un minim de respect pentru prostimea consumatoare/contributoare la profiturile fabuloase, ar proroga termenul de măsurare a nevoii de putere instalată. Apoi prin acțiuni de identificare a puterii suplimentare de instalat/avizat, adică prin îndrumare, notificată în prealabil conform legii, pentru formularea de cereri corecte de dezvoltare a utilizatorilor existenti (instalare spor de putere), onor băieții buni s-ar mai spăla de păcate…

   Cine se regăsește în această supărare, devenită colectivă, înțelege rapid că este crunt ce trăim in secolul 21, la 32 de ani distanță de acel Ceaușescu pe care poate ar trebui să-l sărbătorim, nu să il hulim…

   Rog mult G4media să intervină!
   Atât mai există, speranță!
   Mulțumesc …

 11. Prima oara cand postez un comentariu pe acest site, unul pe care l-as aprecia mai mult, daca nu ar avea si asemenea derapaje ieftine.

  Nu stiu daca exista pe-acolo o norma de articole/vizualizari zilnice, insa mi se pare de toata jena ca nu ati oferit sursa oficiala (E-Distribuție – Întreruperi programate în Muntenia), ba ati mai si copiat de-acolo fix pasajul care poate induce oamenii in eroare, cand prima fraza ar fi fost mult mai relevanta:

  „Întreruperile programate sunt acele sistări în distribuția energiei electrice cauzate de lucrările de reparații, moderni​zare ​sau de mentenanță pe care le desfășurăm în zonele în care avem grijă de rețeaua electrică.”

  Insa cine mai da click pe o banala „stire” despre lucrari de mentenanta planificate, nu-i asa?

  Felicitari, ati obtinut si vizualizarile mele, plus timpul irosit sa scriu acest comentariu care se va pierde in negura internetului.

  Sarbatori fericite autorului!

 12. Baaaa G4 M , ziceți că se fac reparatii de întreținere că-l pun auriștii pe Ceașcă la geamul partidului să facă cu mana la prosti.

 13. https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent/intreruperi-planificate-muntenia.html

  „Întreruperile programate sunt acele sistări în distribuția energiei electrice cauzate de lucrările de reparații, moderni​zare ​sau de mentenanță pe care le desfășurăm în zonele în care avem grijă de rețeaua electrică.”

  Era chiar așa de greu pentru G4Media să dea copy/paste la primul paragraf, în loc să-l folosească pe cel de la final, care e mai ambiguu fără contextul necesar?

  Sper să-i stea în gât vizualizările autorului acestui „articol”.

  • Cu ce sula calului ma incalzeste ba ca e de mentenanta daca n-am apa calda si caldura in casa, lua-ti-ar curu foc de Craciun.

  • @ Bogdan – Bai, pitecantropule, te apuca nervii cand cineva incearca sa dezvaluie de fapt cum stau lucrurile? Te mananca parul in cap pentru ca incercam sa subliniem ridicolul informatiei? Poate ar trebui sa faca g4media in fiecare zi stiri speciale cu intreruperile de peste tot – gaze, electricitate, etc… poate se plictisesc deficientii ca tine sa mai inventeze apocalipse.

 14. Nu va mai agitati cu acest Draggy. Se vede de la posta ca e propagandist de partid. Asta e prototipul nomenclaturistului leftist. Orice argument din realitate adus lui el il comenteaza totdeauna din punctul de vedere al propagandei invatate.

 15. Eu zic ca Ceaușescu e de vina , clar !

 16. Start blackout

 17. In Austria, populația a fost avertizata de mult ca ar putea urma un blackout de 2 saptamani.
  Sa speram ca nu e doar o pregatire a terenului…