G4Media.ro

Se dorește deschiderea unui punct Salvamont la Sighet / Propunerea vine după…

sursa captura/ facebook

Se dorește deschiderea unui punct Salvamont la Sighet / Propunerea vine după ce mai mulți ucraineni s-au aventurat în munții Maramureșului în încercarea de a scăpa de recrutarea în armată

După cazul din această săptămână, când un cetățean ucrainean a decedat în munții Maramureșului, încercând să fugă de război împreună cu alte trei persoane, s-a reiterat intenția de a înființa la Sighet un Serviciu Salvamont, informează Agenția de presă Rador.

Este un demers care ar putea face diferența dintre viață și moarte în astfel de cazuri, a precizat primarul Vasile Moldovan, după întâlnirea avută cu Dan Benga, directorul Serviciului Județean Salvamont Maramureș.

”Pentru a se putea realiza acest lucru este nevoie de personal calificat care să activeze în acest domeniu, iar din fericire există tineri interesați să urmeze cursurile speciale de pregătire și să se alăture ca voluntari, echipelor de salvare”, susține oficialul.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. 😂😂😂 ia uite unde’s curajosii si patrihotii de raketi!!!

  2. Astia fug de victoria Ucrainei. ze.lea nu le a comunicat ca rusii sunt invinsi??😂😂

  3. E nevoie de coordonare cu ucrainienii pentru prevenția dezertărilor. Trebuie sa nu fie descurajați cetățenii români să se ducă în ukr să lupte și să capete experiență.