G4Media.ro

Se circulă în coloană de la Brașov la Bușteni, ninge abundent, utilajele…

Se circulă în coloană de la Brașov la Bușteni, ninge abundent, utilajele de deszăpezire nu pot să intervină / Două microbuze cu muncitori sunt blocate în județul Buzău

Circulație îngreunată pe drumurile din județul Brașov din cauza căderilor de zăpadă. S-au format coloane de mașini de la Brașov până la Bușteni, pe DN1. Între Cotul Donului si Predeal sunt 3 utilaje de deszăpezire blocate în coloana pe urcare.

Potrivit Direcției de Drumuri Brașov, se circulă îngreunat și pe DN 73A, în zona Pârâul Rece, unde ninge abundent, iar utilajele nu pot acționa pentru îndepărtarea zăpezii. De asemenea, sunt două tiruri blocate pe traseu. Direcția de Drumuri Brașov ia în calcul să restricționeze circulația tuturor mașinilor de mare tonaj pentru a reuși să intervină.

Probleme sunt și pe DN 1A, pe serpentinele de coborâre spre Prahova, unde circulația este dificilă.

Coloane de autoturisme s-au format, vineri seară, și pe drumuri din judeţul Buzău care sunt grav afectate de căderile de zăpadă, iar două microbuze cu muncitori sunt blocate.

Conform Centrului Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI) Buzău, pe DJ 202 – Vadu Paşii – Robeasca este coloană de maşini, iar două microbuze în care se află muncitori sunt blocate.

A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea în zona respectivă şi se intervine pentru degajarea zăpezii de pe partea carosabilă cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

De asemenea, DJ 102H Amara -Vadu Paşii este blocat, iar în zonă se află o coloană de maşini.

Şi aici se intervine pentru degajarea zăpezii de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

Totodată, la solicitarea Consiliului Judeţean Buzău, având în vedere viscolul şi cantităţile mari de zăpadă, începând cu ora 18,00 a fost închisă temporar circulaţia pe DJ 203 G – Sărata Monteoru – Leiculeşti, Hales – Spital Nifon, pe DJ 102H – Amaru – E85 şi E85 – Corbu şi DJ203C – Mihăileşti – Movila Banului.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Stam de 50 minute in busteni ora 21.00 si nu ne miscam deloc
    Ora 17.00 la comarnic ora 21.00 busteni ora 00.50 brasov ,oare????😁😄😄