G4Media.ro

Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele extinde înscrierile…

Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele extinde înscrierile până pe 21 iunie. Sunt așteptați elevi, consilieri școlari și profesori

Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele extinde perioada înscrierilor cu o săptămână, până pe 21 iunie. Sunt așteptați la înscriere elevi de liceu, consilieri școlari și profesori de discipline STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Școala de vară de la Măgurele se va desfășura în perioada 24 august – 6 septembrie 2019.

Pentru elevii de liceu, școala de vară de la Măgurele pregătește vizite în laboratoarele institutelor din Măgurele, printre care și platforma care găzduiește cel mai puternic laser din lume (ELI-NP), precum și în laboratoarele de fizică, biologie, chimie, geologie de la Universitatea din București. De asemenea, liceenii vor participa la realizarea unui proiect de cercetare, într-o echipă de elevi sub îndrumarea mentorilor. Sunt acceptate înscrierile liceenilor, indiferent de profil sau specializare.

 

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. La G4Media s-a terminat programul de lucru la ora 17,30?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    De la 17,42 exista stirea, „nesemnificativa” dealtfel, ca in Moldova s-a rezolvat punctul culminant al crizei politice prin renuntarea la putere a Partidului Democrat al lui Plahotniuc, prietenul PSD, prin cedarea puterii catre guvernul Maia Sandu, iar G4 doarme!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.