G4Media.ro

Scholz: Orașul ucrainean Irpin „este un simbol al cruzimii inimaginabile” și al…

Sursa foto: Twitter / Bundeskanzler Olaf Scholz

Scholz: Orașul ucrainean Irpin „este un simbol al cruzimii inimaginabile” și al „violenței fără sens” / „Distrugerea brutală din acest oraș este un memorial – acest război trebuie să ia sfârșit”

Orașul Irpin, ca și Bucha înaintea sa, a devenit un simbol al „cruzimii inimaginabile” și al „violenței fără sens” din războiul din Ucraina, a declarat cancelarul german Olaf Scholz, aflat în vizită în această țară, relatează BBC.

„Distrugerea brutală din acest oraș este un memorial – acest război trebuie să ia sfârșit”, a declarat Scholz într-un mesaj pe Twitter.

În Irpin, au fost găsite cadavrele a 290 de victime civile, iar martorii și procurorii povestesc despre o lună de teroare într-o zonă îngustă din cartierul de sud-vest al orașului. Un număr disproporționat de victime au fost femei.

Scholz, împreună cu liderii francez, italian și român, se întâlnesc cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în semn de solidaritate.

Sursa foto: Twitter / Bundeskanzler Olaf Scholz

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Cum adica „acest război trebuie sa ia sfârșit”?
    De abia a început. Rusii mai au puțin de lucru si sunt „pe treaba”.

  2. Palpatinul refuza sa numeaza fortza distructiva, barbara si primitiva de parca ar fi condus de o mana invizibila , nu de Rusia autoritara si medievala

  3. Păi trimite armele care ți le-o cerut oamenii aia la Kiev, să poată să-i dea pe ruși afară și să-și redobandeasca teritoriile luate cu japca de către armata putlerista și după aia „acest război o să ia sfârșit”. Cu cât mai repede, cu cât mai bine. 😀

  4. Ești masochist! Îți place când îți baga ție și la tot neamul! Abia aștepți un articol legat de Ucraina sa iei. ue cât mai multa! Am răsfoit puțin articolele. Nu postezi decât pentru a avea răspunsuri contondente!

  5. Rusii au pus-o. Au reusit sa remilitarizeze Germania.
    S-ar putea sa cumparam gaz de la nemti peste 20 de ani.