G4Media.ro

Schior rătăcit prin pădure, în Poiana Brașov, recuperat de salvamontiști /  A…

sursa foto: Facebook/ Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont

Schior rătăcit prin pădure, în Poiana Brașov, recuperat de salvamontiști /  A părăsit pârtiile pentru a schia în pădure

Salvamontiştii din Poiana Braşov au recuperat un schior care s-a rătăcit, după ce a părăsit părtiile vrând să schieze în pădure, anunță News.ro.

”Persoană rătăcită, recuperată de pe Valea Seacă. Schiorul a părăsit pârtiile amenajate, cu intenţia de a schia în pădure. Necunoscând conformaţia masivului, nu a mai reuşit să iasă înapoi în pârtii şi s-a rătăcit pe Valea Seacă”, au transmis, marţi seară, salvamontiştii din Poiana Braşov.

Potrivit acestora, din cauza stratului gros de zăpadă, de peste jumătate de metru în unele locuri, întoarcerea la deal a fost imposibilă.

”O echipă formată din 2 salvatori montani a plecat în căutarea lui, iar după ce l-a găsit a decis evacuarea sa la vale, către Cheişoara. Aventura schiorului a început pe zi, dar s-a terminat după lăsarea întunericului, când a fost preluat cu maşina de o altă echipă şi dus înapoi în staţiune”, au mai precizat salvamontiştii.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. eu eram, sunt arogant si sunt prieten cu radan

  2. Nu ar fi normal ca astfel de „escapade” facut de inconstienti sa fie penalizate cu cateva mii de lei? Aici nu este vorba ca a fost un eveniment neprevazut, ci pur si simplu o idee prosteasca iar prostiile trebuiesc platite.