G4Media.ro

Scandalul dintre USR PLUS și Nicușor Dan se acutizează. Primarul general, amenințat…

Scandalul dintre USR PLUS și Nicușor Dan se acutizează. Primarul general, amenințat cu plângere penală dacă nu îl demite pe directorul administrației spitalelor București, pentru „tentativa de trucare” a unui concurs

Scandalul dintre USR PLUS București și Nicușor Dan se acutizează, primarul general fiind amenințat joi cu plângere penală dacă nu îl demite pe directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), pentru „tentativa de trucare” a unui concurs.

În urmă cu o zi, USR PLUS București l-a somat pe Nicușor Dan să stopeze demersul angajărilor din Primărie și instituții subordonate, pe motiv că toate criteriile de participare care s-au prevăzute la concursurile de ocupare ar fi fost făcute cu dedicație.

Am solicitat ieri suspendarea concursurilor și măsuri împotriva celor care au pus la cale și au girat această mascaradă. USR PLUS București va acționa în justiție pentru înlăturarea acestor practici, inclusiv prin sesizarea organelor de cercetare penală, dacă primarul general Nicușor Dan nu va lua măsurile care se impun: demiterea de îndată a directorului ASSMB, domnul Vasile Apostol și prezentarea de scuze publice de către primarul general Nicușor Dan”, avertizează joi USR PLUS București, într-un comunicat.

USR PLUS susține că ASSMB și Primăria au impus pentru concursul pentru postul de director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare condiții care „par cu dedicație pentru domnul dr. Cristinel Badiu, vicepreședinte PNL Sector 4”.

Comunicatul USR PLUS:

USR PLUS i-a solicitat ieri Primarului General măsuri ferme, după tentativa de trucare a concursului pentru ocuparea postului de Director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare.

ASSMB și PMB au impus niște condiții pentru ocuparea postului care par cu dedicație pentru domnul dr. Cristinel Badiu, vicepreședinte PNL Sector 4:

– excluderea celor cu experiență de conducere în privat prin condiția: „experiență de conducere într-o instituție publică”;
– excluderea celor cu specializare în studii juridice, economice, în management sanitar prin condiția „diplomă de licență în medicină”.

Mai mult, cu privire la experiență, ASSMB și primarul general condiționează participarea la concurs de „15 ani vechime în specialitate” cu doar – atenție – „6 luni vechime într-o funcție de conducere”!

Câți ani credeți că are experiență în specialitate și într-o funcție de conducere domnul dr. Cristinel Badiu, vicepreședinte PNL Sector 4 conform CV-ului dumnealui?

Mai rămânea doar ca primarul general și ASSMB să solicite și apartenența candidatului la Marea Lojă Națională, condiție ce ar fi fost de asemenea îndeplinită de candidatul preferat (conform declarației de interese a dânsului).

Am solicitat ieri suspendarea concursurilor și măsuri împotriva celor care au pus la cale și au girat această mascaradă.
USR PLUS București va acționa în justiție pentru înlăturarea acestor practici, inclusiv prin sesizarea organelor de cercetare penală, dacă primarul general Nicușor Dan nu va lua măsurile care se impun: demiterea de îndată a directorului ASSMB, domnul Vasile Apostol și prezentarea de scuze publice de către primarul general Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Un post de la PMB si ASSMB pentru PNL.

  Noul Bucuresti..

 2. Ce ‘face’ melcii?
  Tot în formație sunteți?

 3. Dacă au dovezi, să facă plângere penală. In rest, este doar un joc politic din care câștigă doar PSD.

 4. Plusereii ii fac plangere penala lui Nimikusor. Hai ca-i tare, ma duc pana in colt sa iau popcorn si seminte. Sa fiti cuminti pana ma intorc si sa nu va incaierati prea tare, da?

  • Să mai vii când te voi chema eu, viermuș! Plin Haules Baules de waxeri!

  • Vezi ca m-am dus la Hans. Ti-am zis ca vin sa ti-o dau la cioculet.

  • Lu’ m.ă.t.a. să-i dai la cioculeț că ea e obișnuită de pe centură, viermuș!

  • Vorbesti de ma-ta, aia cu cloaca facuta sita?

 5. Nicușor,
  Să știi că madame Găletușă suferă cu glanda și poți s-o ai pe conștiință oferindu-i bucurie după bucurie..!

 6. Inca putin mai lipseste pana cand gunoiul Vlad Voiculescu va incepe sa stranga semnaturi pt demiterea lui N. Dan.

  • Si Citu si tu, in acelasi timp. Voi nu colaborati si e Vlad de vina, i se scoate lui raport de conflictual? Pe bune? Cum asa? Mda.

 7. Dmm de creț, mă ta e acasă? A venit apa caldă? A venit da i rece, dă te ngâtul mătii

 8. Neicusoare, sate ții acum, tov. VV a declanșat razbelul.

 9. Ne explica ND cand mai trece pe la digi

 10. Olimpic la matematica a fost doar o intamplare, in rest „intelectual de papura”, cum spunea Mircea Miclea.
  PS. Chestia cu „scuzele” e o gluma, in curand o sa-i ceara scuze lui Firea.

 11. Pleaca ai lor si vin ai nostri……de 30 de ani se intampla asta, ce credeati ca va fi altfel acum? Daca da, ori sunteți naivi ori prea prosti……si lasati gargara de partid ca mi se fâlfâie……hai sa trăiți bine……cat ma distrez ca fac si astia praf totul :):):):)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.