G4Media.ro

Şase persoane, rănite pe munte, în ultimele 24 de ore / Trupul…

sursa foto: Salvamont Brașov

Şase persoane, rănite pe munte, în ultimele 24 de ore / Trupul unui turist găsit decedat va fi coborât luni / Cele mai multe apeluri au vizat Salvamont Bihor

Salvamontiştii au avut, în ultimele 24 de ore, douăzeci de intervenţii, în cdrul cărora au fost salvate 22 de persoane. Şase au fost rpnite, fiind predfate echipajelor medicale, anunță News.ro.

Salvamontiştii au găsit şi o persoană decedată, care va fi coborâtă luni de pe munte.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 20 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 22 persoane, dintre acestea 6 fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru evacuare şi transport aerian la spital”, anunţă, luni Salvamont România.

Cele mai multe apeluri, respectiv patru au vizat Salvamont Bihor.

În ultimele 24 de ore, o persoană a fost găsită decedată şi va fi transportată în timpul zilei de luni şi predată la Institutul de Medicină Legală.

S-au primit şi 33 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice  din zona montană.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...