G4Media.ro

Şase egipteni ascunşi într-un TIR au fost opriţi să iasă din ţară,…

sursa foto: Inquam Photos/ Ciprian Petcut

Şase egipteni ascunşi într-un TIR au fost opriţi să iasă din ţară, la PTF Nădlac II / TIR-ul era condus de un român și transporta mobilă în Italia

Şase egipteni ascunşi într-un TIR au fost opriţi să iasă ilegal din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferul fiind cercetat penal pentru trafic de migranţi, anunță Agerpres.

„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 35 de ani. Bărbatul conducea un automarfar înmatriculat în România şi transporta, conform documentelor, mobilă pe ruta România-Italia. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, şase cetăţeni străini”, a transmis, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei şase călători clandestini sunt cetăţeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani. Ei ar fi intenţionat să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar egiptenii, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...