G4Media.ro

Şapte persoane din Brașov, între care doi cetăţeni străini, cercetate într-un dosar…

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Şapte persoane din Brașov, între care doi cetăţeni străini, cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale/ Speța este instrumentată în colaborare cu Europol

Procurorii şi poliţiştii braşoveni cercetează, sub control judiciar, şapte persoane într-un dosar care vizează infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizare de lupte între animale. Speţa este instrumentată în colaborare cu Europol.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii duminică de IPJ Braşov, poliţiştii de la investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, au reţinut şapte persoane suspectate de infracţiuni financiare şi la adresa animalelor. Printre acestea se numără un tânăr de 18 ani din Braşov suspectat de 16 fapte de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Alţi trei bărbaţi din Braşov şi Sălaj, un cetăţean sârb, o femeie din Hunedoara şi una din Cehia au fost de asemenea reţinuţi pentru infracţiunea de organizarea de lupte între animale sau cu animale.

La expirarea ordonanţelor de reţinere, trei dintre suspecţi au fost puşi sub control judiciar de către procuror, iar ceilalţi patru au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, completul dispunând şi în cazul lor tot control judiciar.

Dosarul este instrumentat cu sprijinul Centrului European de Criminalitate Cibernetică din cadrul Europol.

sursa: News.ro, Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pe ăștia i-aș face gladiatori, ca pe vremea romanilor, sa se lupte intre ei, pe viață și pe moarte, in arena cu spectatori !