G4Media.ro

Șapte persoane de la Ambasada României din Paris, infectate cu coronavirus. Activitatea…

Șapte persoane de la Ambasada României din Paris, infectate cu coronavirus. Activitatea secției consulare este suspendată temporar

Șapte persoane din cadrul Ambasadei României în Republica Franceză au fost testate pozitiv cu COVID-19, anunță Ministerul de Externe.

Starea celor șapte persoane este bună.

Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora, potrivit MAE. Ambasadorul României la Paris este Luca Niculescu.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

Totodată, MAE precizează că activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

    • Continuă pe aceeași linie, zdreanța hoață, folosește numele furat bad@. Ăștia au fost educați de mici în spiritul hoției, de jivinele care i-au fătat, plus că lucrează pentru mafia PRO-PSD care, se știe, are ca ocupație de bază furtul.

  1. Cand aud de ambasada de la Paris imi aduc aminte de Basescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.