G4Media.ro

Sanie de vară în Poiana Brașov / Primăria trebuie să aleagă între…

Sursa foto: Bistrițeanul

Sanie de vară în Poiana Brașov / Primăria trebuie să aleagă între două trasee: unul printre copaci, altul cu o mai bună panoramă

Proiectul prin care în Poiana Brașov urmează să se  organizeze curse cu sania pe timpul verii a ajuns la faza alegerii traseului, relatează Bună Ziua Brașov.

Sania de vară va fi pe amenajată pe partea stângă a Pârtiei Bradul din Poiană, însă sunt luate în calcul două variante de traseu, ambele cu acces la pistă în apropierea staţiei inferioare a telecabinei Capra Neagră. Una dinte variante de traseu prevede ca săniile să treacă şi printre copaci. Cealaltă variantă prevede mai multe zone de întoarcere (sub forma unor spirale), care oferă o mai bună panoramă, dar fără a trece prin pădure.

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a anunţat că în zilele viitoare, proiectantul va trebui sa revină cu o evaluare a avantajelor şi dezavantajelor pentru ficare traseu, o evaluare a costurilor şi a timpului de amortizare, precum şi un studiu comparativ cu celelalte sănii de vară construite sau amenajate din ţara noastră.

Sursa foto: Bistrițeanul

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu ajunge doar studiul de fezabilitate?